Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Колекция"
Аз съм колекция от мисли и спомени, които харесвам или не. Аз съм нещата, които са ми са се случили или които съм направил. Аз съм дрехите, които нося на гърба си. Аз съм всяко място и всеки човек и всеки обект, които някога съм срещал. Аз съм торба кости, събрани в скала, която се върти хиляди мили в час.
Маколи Кълкин
Какво е добре подбраната колекция от картини, ако не стени, окичени с мисли?
Джошуа Рейнълдс
Когато говорим за емоция, ние наистина говорим за колекция от поведения, които се произвеждат от мозъка. Можете да погледнете човек в пристъп на емоция и да наблюдавате промени в лицето, в стойката на тялото, в оцветяването на кожата и така нататък.
Антонио Дамазио
Автентичността е колекция от избори, които трябва да правим всеки ден. Става въпрос за избора да се появиш и да бъдеш истински. Изборът да бъда честен. Изборът да оставим истинското си Аз да бъде видяно.
Брене Браун
Имам твърде много продукти и се опитвам да го обуздая и да продам повече от основната си колекция. Иска ми се да не се налага да проектирате толкова често; би било добре, ако можете да продължите да продавате едни и същи неща в продължение на няколко години и да не се налага да правите нови неща през цялото време.
Вивиан Уестууд
По този начин, като думи са символи на идеи, ние можем да събираме идеи, като събираме думи. Човекът, който каза, че се е опитал да прочете речника, но не е успял да разбере историята, просто е пропуснал смисъла: а именно, че това е колекция от разкази.
Джеймс Уеб Янг
Стилът е свързан със забавлението. Истинският стил не е в това да имате гардероб, пълен със скъпи и красиви неща - вместо това трябва да знаете кога, къде и как да използвате вашата колекция.
Нина Гарсия
А какво е животът, ако не и колекция от малки неща?
Пол Андерсън
Най-странният запис в моята колекция еплочата "Най-доброто от Марсел Марско", пусната през седемдесетте от една една кантора от Лос Анджелис. Там има четиресет минути тишина, а след това аплодисменти. Той се е продавал превъзходно, и, естествео, аз си го купих. Обичам да го пускам, когато ми идват гости, и безумно ме дразни когато някой започне да говори, докато го слушаме.
Том Уейтс
Активният ум не се нуждаеше от разсейване във физическата си среда. Имаше нужда от колекция от изключителни книги и добра лампа. Може би малко сирене и бисквити.
Дж. Р. Уорд
Твърде много дрехи убиват дрехата. Модата се промени. Сега е просто умножаване на дрехите. Осем колекции в сезон - това са шестнадесет в година. Ние правим дреха, която никой няма да носи.
Жан-Пол Готие
Видимата вяра е израз на моята християнска вяра, която трябва да бъде видима, за да бъде истинска! Дадох името на колекцията от музиканти, които работиха с мен по записа.
Кен Хенсли
Често изпитвам дискомфорт, един вид смущение, когато обяснявам физиката на елементарните частици на обикновените хора. Всичко изглежда толкова произволно - нелепата колекция от фундаментални частици, липсата на модел за техните маси.
Ленард Съскинд
Аз имам колекция от морски раковини; може би, вие сте ги виждали? Съхранявам ги на всички крайбрежия на световните морета.
Стивън Райт
Президентът, който има толкова много причини да се оплаква в други части на света, очевидно не е виждал нищо лошо в признаването на комунистически режим, който е убил повече хора в кратката си история на контрол над гъмжащите от милиони хора в тази велика страна, отколкото всяка друга колекция от диктатори или тирани в историята на света.
Бари Голдуотър
Тоалетната може не само да се промива с гореща вода и да загрява седалката, но и да пуска музика и да възпроизвежда цяла гама от звукови ефекти: шум на морето, шум на дъжд, плисък на вода с различна сила и налягане, птичи песни, вятър в короните на дърветата, буря на брега, освен това той предложи пълна колекция от концерти за цигулка на Моцарт.
Марион Пошман
Разбира се, като лекар, той трябва да гледа на жената като на набор от вътрешности и колекция от оплаквания.
Нгайо Марш
Майка ми беше много голямо вдъхновение. Тя обичаше модата. Обичах изкуството в училище и бях много добър в рисуването. Можех да седя на масата завинаги и просто да мечтая за колекции и да рисувам.
Нина Гарсия
Султан Беязид смята художествената колекция на баща си за упадък и нарежда тя да бъде продадена на търг.
Стивън Кинзър
Съдбата на човека е да се обединява, а не да разделя. Ако продължавате да разделяте, в крайна сметка ще бъдете колекция от маймуни, които хвърлят ядки едни по други от отделни дървета.
Т. Х. Уайт
Вече не вярвам в правенето на колекции.
Тамара Мелън
Клиентът продължи много преди индустрията да реагира на това, което искаше. Тя не иска да купува неща четири месеца предварително, иска да купи нещо днес и да го носи утре. Тя се интересува по-малко от сезоните и колекциите и наистина това, което търси, е цена, качество и удобство.
Тамара Мелън
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща