Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Комикс" - страница 2
С комиксите няма бюджет. Има бюджет по отношение на това, че трябва да плащате на художник и колорист и всичко това, но можете да правите всичко, което искате.
Марк Гугенхайм
Очевидно обичам супергероите; Обичам героите от комиксите, но аз... Предполагам, че имам привързаност през целия живот към комиксите и макар да обичам героите толкова много, обичам и медиума.
Марк Гугенхайм
По-рано, ако искахте да правите комикс във вестник, трябваше да апелирате към доста голяма част от читателската публика на вестника, за да искат да ви задържат. "Дилбърт" би бил офис хумор, но дори и това е доста широко преживяно.
Рандал Мънро
Много хора ще ми се отнасят към комиксите по номер и ще разбера, че очакват да си спомням всички комикси по номер. И дори не мога да си спомня какво ядох тази сутрин, камо ли кой комикс беше # 473!
Рандал Мънро
Много пъти идеята за комикс ще бъде: "Не би ли било готино, ако вие..." Но вместо да го направя, ще нарисувам комикс за него.
Рандал Мънро
ЛОШАТА новина е, че не знам нищо за писане за училищен вестник. С изключение на може би ТРИ неща: 1. Има писане и аз съм сериозно пристрастен към писането в дневника си. 2. Има комикси и карикатури, а аз съм сериозно пристрастен към рисуването. 3. Влюбен съм в него, Брандън, и аз съм сериозно пристрастен към него.
Рейчъл Рене Ръсел
Фразата "Просто включвам маймуната си и това ме кара да се чувствам добре" звучи много мръсно, но не мога да обясня защо. Страхотно е да се опитваш да използваш изрази като този на страницата с комикси. Хората искат да се оплачат, но не могат, защото не могат да разберат точно от какво трябва да се оплакват.
Стефан Пастис
Комиксът има ритъм и модел и трябва да влезете и излезете бързо. Така че създавате шега, разказвате шегата и готово.
Стефан Пастис
Повторенията са най-лошите и "Фъстъчетата" беше този, който започна това. Нали не повтарят новините? Те не повтарят друга част от хартията. Защо го правят в комиксите?
Стефан Пастис
Животът не е развлечение, а чиста скука. Затова рисувам, занимавайки се с измама. Настоящето е на платно, има душа. Вероятно същото е и с комиксите.
Хаяо Миядзаки
Едно от страхотните неща да се занимаваш с комикси е, че тези хора са отдадени на своите герои, писатели и художници. Средностатистическият читател на комикси не е небрежен към техния навик.
Чарли Хюстън
Публиката на комиксите се промени драстично. И границите между книгите и изобразителното изкуство се размиха. Може би причината е глобализацията на изобразителното изкуство чрез интернет - за определени групи е лесно да се обединят около определен вид произведение или среда.
Шон Тан
Един от проблемите на съвременните комикси е, че те продължават да се позовават на себе си безкрайно.
Брайън Азарело
Не харесвах много супергерои. Харесвах комикси за чудовища и война.
Брайън Азарело
Не съм месечният комикс човек и никога не съм бил.
Брайън Азарело
Винаги съм се интересувал от използването на комикси по различни начини.
Брайън Азарело
Всички комикси се провеждат в изградена среда и аз много добре рисувах хора и животни и такива неща, но не бях изразходвал много енергия за рисуване на сгради. Така си помислих, може би бих могъл и тогава станах архитект.
Бярке Ингелс
Винаги съм обичала научна фантастика, фентъзи, манга, комикси; така че предполагам, че до известна степен тези неща влияят на личната ми представа за това, което изглежда добре, което определено не е на всички останали.
Джейн Голдман
Ключът към всеки добър комикс или телевизионен ситком е да нулирате дъската в края на епизода, защото хората харесват познатостта.
Джеф Кини
Независимо дали става дума за видеоигра, комикс или чекова книга, въпросът винаги е: "Каква история трябва да разкажете?"
Дънкан Джоунс
Аз не знам, дали съм бил въобще дете. В детството си бях твърде сам, потопен в собствените си фантазии. Обожавах комикси, кино, музика.
Едуард Нортън
Поразителна е способността на калмарите и октоподите да отделят мастилен облак, оприличен на тях, който в някои случаи също трепти с горящи искри. Познаваме и хора, които притежават това изкуство. Те живеят в комикси и филми и се наричат супергерои.
Мортен А. Стрьокснес
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща