Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Комикс"
Четох комиксите много преди да се занимавам с филмите.
Шон Ашмор
Не си спомням кога точно прочетох първия си комикс, но си спомням колко освободен и подривен се почувствах в резултат на това.
Едуард Саид
В комиксите човекът отляво винаги говори пръв.
Джордж Карлин
Пораждайки поглъщащи комикси и романи на ужасите и вдъхновен да стана писател заради романи, филми и комикси, аз винаги знаех, че ще напиша роман на ужаса.
Колсън Уайтхед
Работата с комиксите е, че имате лиценз да слизате по всяка алея, за която мозъкът ви се сеща.
Джос Уедън
Аз не обичам комиксите, аз обичам живота.
Клайв Оуен
Комиксите бяха само средството за мен да разкажа историята.
Майкъл Шейбон
Като фен искам всички телевизионни проекти на Марвел да бъдат успешни. Аз съм фен на комиксите.
Марк Гугенхайм
Комиксите и филмите имат много повече общо от, да речем, комикси и книги или филми и книги. Двете форми на изкуство, за мен, изглеждат като доста близки братя и сестри.
Оуен Кинг
Можете да пишете малко и можете да рисувате малко, но непременно има ограничение и за двете в комикса, тъй като се появява в толкова малко пространство.
Стефан Пастис
Изглежда толкова абсурдно да се ядосаш наистина на карикатурист заради комикс. Това е нещо като да се сбиете с цирков клоун пред дома си. Няма да свърши добре.
Стефан Пастис
Повторенията са абсолютните смазващи душата убийци на страницата с комикси.
Стефан Пастис
Стендъп комик се изправя пред публиката и получава незабавна обратна връзка. Крия се зад комикса и ако хората не ми пишат, не знам какво мислят.
Стефан Пастис
Преди описвах себе си като писател на комикси, но притесненията ми изглежда помрачиха през последните няколко години.
Том Перота
Аз съм комикс нърд. Аз съм бивш сериозен колекционер през голяма част от детството и ранните тийнейджърски години, исках да рисувам ъндърграунд комикси.
Антъни Бурдейн
Комиксите ми казваха за какъв живот става дума. Така влязох в живота, чрез фантастика.
Уолтър Мозли
Винаги съм обичал комиксите и все още съм голям фен на графичния роман.
Уолтър Хил
Открих, че сътрудничеството е нещо ужасно в Холивуд, защото има толкова много замесени хора, че трябва да правите хиляди малки компромиси с всеки проект и всяка отделна сцена е решение на комисията. Това е полудяващо. Но с комиксите имаш художник и писател.
Бенджамин Пърси
Движещите комикси са просто евтина анимация. Много евтина анимация. И аз харесвам анимацията почти толкова, колкото харесвам комикси, но не бързам да плащам за евтин хибрид от двете.
Дейв Морис
Дойдох в комиксите, когато бях на около 15 години.
Джейн Голдман
Четенето и писането са свързани. Научих се да чета много рано, така че можех да чета комикси, които след това започнах да рисувам.
Маргарет Атууд
Научната фантастика - това са комикси без картинки.
Бил Вон
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща