Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нюанс"
Твърдо вярвам, че когато става въпрос за страст, когато става въпрос за привличане, не можете да го разделите на черно и бяло, има много нюанси на сивото.
Брайън Молко
Ако пишете интересни роли, получавате интересни хора, които да ги играят. Ако пишете роли, които са пълни с нюанси и противоречия и имат интересен диалог, актьорите се привличат към това.
Пол Шрейдър
Давам най-доброто от себе си, за да вляза в нюансите на човешкото поведение.
Робърт Лъдлъм
Обичам да виждам други жени в розово. Добре е за всеки нюанс на кожата и косата.
Елизабет Хърли
Красотата не е само бяло момиче. Има толкова много различни вкусове и нюанси.
Куин Латифа
Според мене приключенията на разума – всяко отклонение на мисълта, всяко движение, нюанс, развитие, откритие е източник на бодрост и веселие.
Анаис Нин
Всички хора са пълни с противоречия. Никой не може да бъде лесно редуциран, така че харесвам герои, в които има противоречиви импулси или нюанси на двусмисленост. Това е забавно и е забавно, защото е трудно.
Едуард Нортън
В моралът нюансите също са крайно важни.
Артуро Граф
Като писател се чувствам късметлия, че мога да управлявам нюанси. По-интересно ми е да гледам как нещата се променят с времето, как хората се опитват и понякога не успяват да осмислят живота си.
Мег Уолицър
Филмът е средство с ясни линии и широки удари - което може да бъде фантастично - но в сравнение с тънкостите и нюансите на романа, той дори не се доближава.
Уилям Бойд
Ние винаги сме се старали да уважаваме поклонниците, за да не блестим по модни списания и страним от пресата като цяло. Мога да отида където искам и никой няма да ме познае, но има един нюанс - няма да ме познаят, докато не сложа каскета си.
Брайън Джонсън
Съветското правителство научи литературната критика да разбира нюансите на лайната.
Виктор Шкловски
Имам множество самоличности. Аз съм британец. Аз съм пакистанец. Аз съм мюсюлманин. Аз съм писател. Аз съм баща. И всяка идентичност има богати нюанси. Затова трябва да внимавам да разглеждам вашата идентичност и тази на другите по същия начин.
Зиауддин Сардар
Обичам ястия, които се отличават с различни нюанси на един цвят, карайки да спрете, за да проверите какво има там.
Йотам Отоленги
Може би е достатъчно самото изучаване на историята в целия й нюанс и неяснота. Но няма държава, свободна от необходимостта да се търсят нови начини за четене на миналото като вдъхновяващ начин за мислене за всичко останало, включително настоящето.
Колм Тойбин
Когато сте жертва на поведението, то е черно-бяло; когато сте извършителят, има милион нюанси на сивото.
Лора Шлезинджър
Не можете да измерите дребния нюанс, който прави разликата между това да си щастлив и нещастен на работа.
Тиодор Зелдин
Всичко, което вие пишете... всичко на страницата: всяка дума, всеки символ, всеки нюанс трябва да насърчава съобщението, което се опитвате да предадете.
Уилям Бернбах
Градът беше по-голям от сградите си, по-голям и от жителите си. Имаше своите нюанси. Приемаше каквото и да е попаднало по пътя си, престъплението и насилието и малките сътресения на доброто, които изпълзяха изпод ежедневието.
Колъм Маккан
Яркочервените листа по дърветата потъмняха, цветът на морковите беше заменен от кармин, пурпурен, рубинен, няма художник, чиято палитра да може да предаде всички междинни нюанси.
Абрахам Вергезе
Моите политически възгледи не са червени, не са оранжеви, не са сини и не са зелени. Те са във весел нюанс на сивото.
Мат Бомонт
Един нежен дъжд прави тревата с много нюанси по-зелена. Така че нашите перспективи се озаряват...
Мери Пиърсън
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща