Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дишане" - страница 2
Музиката за мен е като дишане. Не се уморявам да дишам, не се уморявам от музика.
Рей Чарлс
Неправилното дишане е често срещана причина за влошено здраве.
Андрю Уейл
Няма ограничение за това, което работата с дишането може да постигне, моите собствени преживявания от първа ръка с този естествен лечебен метод ме убедиха, че дишането добре може да е основният ключ към доброто здраве. Препоръчвам дихателна работа на всички мои пациенти.
Андрю Уейл
Практикуването на редовно, внимателно дишане може да бъде успокояващо и енергизиращо и дори може да помогне при здравословни проблеми, свързани със стреса, вариращи от панически атаки до храносмилателни разстройства.
Андрю Уейл
Тайните на хората са като замъглени очила: дишането, замъгляването им не ви позволява да видите нищо.
Сузана Фортес
Някои места имат способността да задържат емоциите, точно както човешкото същество прави с дишането. След това ги пускат много бавно и който успее да ги възприеме, ги попива във всяка клетка на тялото си, чувствайки се като у дома си завинаги.
Ферзан Йозпетек
Знанието и въображението са спасителният пояс и допълнителният бял дроб за дишане извън стените на опетнената реалност.
Хасан Бласим
Лечението е биологичен процес, а не изкуство. Това е толкова функция на живия организъм, колкото дишането, храносмилането, кръвообращението, отделянето, клетъчната пролиферация или нервната дейност. Това е непрестанен процес, постоянен като въртенето на земята около оста си. Човекът не може нито да дублира, нито да имитира, нито да осигури заместител на процеса. Всички лечителски школи са измамници.
Хърбърт Шелтън
Нашият начин да практикуваме е стъпка по стъпка, дишане в даден момент.
Шунрю Сузуки
Дишането и използването на студ, чрез студени душове и преживявания, повишава производителността в сравнение с всичко, което би било възможно, ако човекът не беше направил това.
Уим Хоф
Дълбокото дишане променя химията на тялото, като внася кислород в тъканта.
Уим Хоф
В студа центрирам себе си и дишането си, за да предам цялата си топлина в центъра на тялото си.
Уим Хоф
Чувстваше се добре под земята. Легна на мекото легло, свит в топла, пухкава топка. Сърцето му биеше все по-малко, все по-тихо. Дишането стана слабо, слабо.
Виталий Бианки
Деветдесет процента от метаболитния кислород идва от дишането. Десет процента идва от храната.
Гейбриел Казънс
Това, което очакваме след 2012 е още сто пъти по-хармоничен, утопичен свят, където неща като пътуване във времето, левитация, мигновена телепатия, незабавно изцеление, телекинеза са толкова често срещани и ежедневни, колкото и дишането. И очаквам с нетърпение това време... Виждам много, много положително бъдеще.
Дейвид Уилкок
Фокусирането на вниманието върху дишането е може би най-универсалното от многото стотици медитативни техники, използвани в цял свят.
Джак Корнфийлд
Представете си човек, който влиза тук тази вечер и твърди, че "въздух не съществува", но продължава да диша въздух, докато спори. Сега интелектуално атеистите продължават да дишат - те продължават да използват разума и да правят научни заключения [което приема подредена вселена], да правят морални преценки [което приема абсолютни стойности] - но атеистичният възглед за нещата на теория би направил такова "дишане" невъзможен. Те дишат Божия въздух през цялото време, когато спорят срещу него.
Грег Бансен
Искам да чувствам, че животът ми е служил повече от просто заемане на пространство, дишане на кислород, консумиране на продукти и генериране на боклук.
Джефри Мур
Освен Дишането на единството и молитвите, които са отлични за изцеление на Земята, препоръчвам наистина да се свържете с Майката Земя и наистина да говорите с нея. Оставете Нея да ви използва, да влезе във вас и да използва вашето тяло и вашите думи, за да създаде всичко, което иска да направи.
Друнвало Мелхизедек
Когато отивам в медитация, просто се концентрирам върху единството със съществената универсална вибрация. Дишането ми става по-дълбоко, по-бавно и по-одухотворено. Моите телесни клетки също стават по-одухотворени. Усещам как клетките ми се разширяват през околното пространство, докато няма разделителна линия между мен и пространството, нито между мен и другите. Съзнанието ми все още признава, че съм Масами Сайонджи, но няма граница за моето съществуване. Аз съм едно с Вселената, едно със Земята, едно с всички живи същества, съществуващи извън времето и пространството.
Ервин Ласло
Нямам нищо против да загубя. Загубата е като дишане за мен.
Лиза Лутц
Да живееш, значи да усещаш как бързо, как задъхано тече времето през тебе, как излита с горещото ти ускорено дишане, как ручи с потта през порите на кожата ти, как се оттича с парливите тръпки на умората вечер... как бие с учестения ти пулс.
Блага Димитрова
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща