Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Даване"
Успехът е намирането на удовлетворение в даването на малко повече от това, което правите.
Кристофър Рийв
Аз съм видял всичко и съм получил всичко. Но истинското щастие е в даването!
Ален Делон
Взели смелост и гледайки напред от гледна точка на по-висши идеи, родени от умножаването на изкуствата, те изоставили колибите и започнали да строят къщи с основи, с тухлени или каменни стени и покриви от дървен материал и керемиди; след това наблюдението и прилагането ги водят от променливи и неопределени концепции до определени правила за симетрия. Разбирайки, че природата е била щедра в даването на дървен материал и щедра в запасите от строителни материали, те... ги украсяват с лукс.
Витрувий
Даването на добър пример е далеч по-добър начин за разпространение на идеали, отколкото чрез оръжие.
Рон Пол
Много важно е да можеш да приемаш нещата, знаеш ли. Благодатното приемане е изкуство - изкуство, което повечето никога не си правят труда да се самоусъвършенстват. Смятаме, че трябва да се научим как да даваме, но забравяме да приемем нещата, което може да бъде много по-трудно от даването.
Алегзандър Маккол Смит
Всяко чудо на нашата епоха произтичаше от критичните давания и взимания на отвореното общество.
Дейвид Брин
Не е важно колко даваме, а колко обич влагаме в даването.
Майка Тереза
Даването на име е хубаво. Отне ми дни, преди да успея да произнеса име за първото си дете (ами ако хората не го харесаха?), И подозирам, че и ние сме й дали тайно, второ име, за да я пазим в безопасност.
Ан Енрайт
Това, което искам в живота си, е състраданието, потока между себе си и другите, основан на взаимното даване от сърце.
Маршал Розенберг
Доста съм добър в изненадването на приятели и семейство с подаръци. Склонен съм да се насоча към по-сантименталната страна на даването.
Райън Рейнолдс
Даването на подаръци на другите е фундаментална дейност, толкова стара, колкото и самото човечество. И все пак в съвременния сложен свят подробностите за даването на подаръци могат да бъдат изключително предизвикателни.
Андрю Уейл
Ето моето правило за даване на подаръци: Уважавайте текущото си финансово състояние.
Сузи Орман
Ключова функция на издателската марка е даването на статут от това на кого и на какво обръщате внимание.
Тим О'Райли
Даването на насърчение на другите е най-добре дошъл подарък, защото резултатите от него са повдигнати духове, повишена самостойност и надежда за бъдеще.
Флорънс Литауър
В началото цената на даването на голяма любов рискува тя да не бъде върната. Докато не разберете, разбира се, че голямата любов винаги се връща. С лихва.
Майк Дули
Ако имате някаква липса, ако сте жертва на бедност или болест, това е защото не вярвате или не разбирате силата, която е ваша. Не става дума за всеобщото даване на вас. Предлага всичко на всеки - няма пристрастия.
Робърт Колиър
Хранителният бизнес е много труден, но има и много любов и много даване.
Маркус Самуелсон
Наблюдението на природата ни учи, че всички живи организми са изградени на основата на грижата за другите. клетките в организма се свързват помежду си чрез взаимно даване с цел поддържане на целия организъм. Всяка клетка в тялото получава това, от което се нуждае за съществуването си, а остатъка от усилията си прекарва в грижа за целия организъм. Една невнимателна клетка, която не взема предвид околната среда и я впряга за свое собствено добро, е ракова клетка. Такъв егоистичен акт в крайна сметка води до смъртта на целия организъм.
Михаел Лайтман
Даването на доброта прави толкова добро, колкото получаването й... Добрите хора са по-здрави и живеят по-дълго.
Пиеро Феручи
Даването на скок започва нашата връзка с Бог. Той отваря юмруците ни, за да можем да получим това, което Бог има за нас.
Ранди Алкорн
Ученикът не пита: "Колко мога да задържа?" а, "Колко повече мога да дам?" Всеки път, когато започнем да се чувстваме комфортно с нивото си на даване, е време да го повишим отново.
Ранди Алкорн
Винаги, когато имаме излишък, даването трябва да бъде нашата естествена реакция. Това трябва да бъде автоматичното решение, очевидното нещо, което трябва да се направи в светлината на Писанието и човешките нужди.
Ранди Алкорн
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща