Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Агенция"
Не може да има постоянен напредък в битката срещу глада, докато агенциите, които се борят за увеличаване на производството на храни и тези, които се борят за контрол на населението, не се обединят в общи усилия.
Норман Борлауг
В работата на рекламната агенция трябва да има топлина и неизменна човечност. Тя (рекламната агенция) работи с човешките нужди, желания, мечти и надежди. Нейният "продукт" не може да се пусне на поточна линия.
Лео Бърнет
Днес не класната стая, нито класиците са хранилищата на моделите на красноречието, а рекламните агенции.
Маршал Маклуън
Пожънах много успех още от самото начало. Никога не съм бил подлаган на изпитание за дълги периоди от време. Изпълних първата си професионална задача още когато бях в колежа. Подписах с агенцията на Уилиям Морис още преди да завърша.
Дензъл Уошингтън
Единственото обезщетение, получено чрез влиянието на неправителствените организации, се състои в леко разширяване на възможността за частни лица за достъп и обжалване пред агенциите, които прилагат Пакта, засягащи гражданските и политическите права.
Рене Касен
Професионалните администратори - особено тези на по-високи нива - изпълняват ключови роли на границата на организацията, между професионалистите вътре и заинтересованите страни - правителства, асоциации на клиенти и т.н. - отвън. От една страна, от администраторите се очаква да защитават автономията на професионалистите, да ги "буферират" от външен натиск. От друга страна, от администраторите се очаква да ухажват тези външни лица да подкрепят организацията, както морално, така и финансово. По този начин външните роли на мениджъра - поддържане на контакти за връзка, действайки като фигурант и говорител в качеството на връзки с обществеността, преговаряйки с външни агенции - се очертават като основни в професионалната администрация.
Хенри Минцбърг
В епоха, в която всичко и всички са свързани чрез мрежи от стъкло и въздух, никой - нито бизнес, организация, държавна агенция, държава - не е остров. Трябва да постъпим правилно от всички наши заинтересовани страни и по този начин създавате стойност за акционерите. И едно е сигурно - никоя организация не може да успее в свят, който се проваля.
Дон Тапскот
Не можете да излезете срещу най-мощните разузнавателни агенции в света и да бъдете напълно освободени от риск.
Едуард Сноудън
Днес обявяваме, че агенциите пускат своите окончателни планове за регулаторна реформа, включително стотици инициативи, които ще намалят разходите, ще опростят системата и ще премахнат излишъка и непоследователността.
Кас Сънстейн
В повечето страни държавните агенции изостават от търговските организации по отношение на използването на инструментите на електронната епоха.
Бил Гейтс
Според будизма всеки човек е Буда, който е забравил първоначалната си същност. Ако ние в разглезения Запад, израснали с толкова много предимства, не можем да претендираме за собственото си здраве и агенцията си, предпочитайки да се възприемаме като безпомощни жертви, тогава кой би го направил? Кой би поел отговорността за света?
Даниел Пинчбек
Причината, поради която рекламата се управлява от страха, в крайна сметка е, че повечето агенции разчитат само на няколко клиенти, които да внесат лъвския дял от приходите си.
Джеймс Суровецки
Агенцията за потребителско финансиране е нещо добро, но би било добре да научите потребителите на прост урок: ако не разбирате сделката, която сключвате, не я правете.
Джеймс Суровецки
Въпреки десетилетие на критики и съкращения на бюджета, специализираните агенции на ООН имат много повече опит и практически опит от всички други организации в света.
Джефри Сакс
Като писател на цифрови технологии съм имал повече от един бивш студент и колега да ми разказват за цифрови превключватели, които са обслужвали, чрез които повикванията и данните се пренасочват към правителствени сървъри или алгоритмите за големи данни, които са написали, за да се използват на нашите електронни писма от разузнавателни агенции.
Дъглас Рушкоф
В крайна сметка, ако хората изгубят готовността си да признаят, че има моменти в нашата история, когато законността се отличава от морала, ние не просто предаваме контрола върху правата си на правителството, а нашата агенция при определянето на нашето бъдеще.
Едуард Сноудън
Не бива да променяте поведението си, защото някъде правителствена агенция прави погрешното. Ако жертваме ценностите си, защото се страхуваме, ние не се грижим много за тези ценности.
Едуард Сноудън
Ничие семейство не е нормално. Нормалността е лъжа, измислена от рекламните агенции, за да накара останалите да се почувстваме непълноценни.
Клер Лазебник
Посетете USA.gov и ще намерите хиляди дирекции, агенции, бордове, офиси и услуги, пълни с припокриващи се отговорности, древни приоритети и разделена отговорност.
Луис В. Герстнер
Единствените истински поети на нашето време, са в рекламни агенции.
Тенеси Уилямс
Във всички американски разузнавателни агенции има липса на културно уважение и лошо настроено отношение към чуждите народи и култури.
Малкълм Нанс
Когато бях на 23, бях може би най-лошият агент по недвижими имоти в Ню Йорк. Работих в агенцията на майка ми в Чапакуа и никой не купуваше къщи. За осем месеца направих нула продажби. Наех един апартамент.
Марк Рандолф
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща