Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нетърпение"
Интуиция - това е отстъпка, която логиката прави пред нетърпението.
Рита Мей Браун
Най-лошото ми качество е нетърпението.
Ема Томпсън
Геният - това е дълго нетърпение.
Пол Клодел
Приятно е, когато имаш нещо, което можеш да очакваш с нетърпение.
Стивън Чбоски
Нетърпението е добър признак за това, че ти ясно осъзнаваш своята смъртност.
Азия Ардженто
Очаквам с нетърпение още по-големи изцеления и чудеса в моето служение.
Бени Хин
Не би ли било чудесно, ако можем да очакваме с нетърпение цял свят, в който никое дете няма да бъде изоставено?
Колин Пауъл
Не това, което е, предизвиква у нас чувство за нетърпение и страдание, а това, което не е такова, каквото трябва да бъде.
Георг Хегел
Ако решите да живеете в решения, светът с нетърпение очаква вашите мечти и предоставя всеки инструмент и възможност, от които се нуждаете, за да ги превърнете в реалност.
Тони Джери
Очаквам с нетърпение бъдещето - и влизането в студиото, за да направят нова музика.
Даяна Рос
Очакваме с нетърпение свят, основан на четири основни човешки свободи. Първата е свободата на словото и изразяването... Втората е свободата на всеки човек да се покланя на Бога по свой собствен начин... Третата е свободата от лишения... Четвъртата е свободата от страха...
Франклин Делано Рузвелт
Кредит - ръка за помощ, трепереща от нетърпение.
Уилям Индж
Силата съдържа в себе си също и търпение. В нетърпението се проявява слабост.
Герхарт Хауптман
Човек е надежда и нетърпение.
Александър Солженицин
От моя собствен опит знам достатъчно добре историческите приливи и отливи. Те се управляват от собствените си закони. Само нетърпението няма да ускори тяхната промяна.
Лев Троцки
Ще призная, че като цяло решителността ме тревожи; често е оправдание за нетърпение към детайлите или недостатъчно чувствителен към тревогите на други хора.
Абхиджит Банерджи
Празниците са любимото ми време на годината! Коледа винаги беше един от най-големите празници в Швеция и с нетърпение очаквам всяка година празненствата.
Маркус Самуелсон
Наричаме го инфекциозно нетърпение. Това е неговият отличителен белег и ние се опитваме да го включим в цялата организация. Инфекциозно нетърпение. Така че нещата не само да се свършат, но да се свършат за двойно по-бързо време.
Мукеш Амбани
Така е. Човекът свиква с всичко. Ако му дават по една лъжица лайна всеки ден, първо той се повръща, след това с нетърпение сам иска своята лъжица лайна и се изневерява да изяде две лъжици, а не една.
Педро Хуан Гутиерес
Правя всичко възможно, за да гледам на живота с оптимизъм и надежда и с нетърпение очаквам по-добри дни.
Роза Паркс
Хвърлих се с нетърпение в книгите. Животът на героите беше много по-интересен от моето самотно сърцебиене.
Рута Сепетис
Нетърпението е порок на младоста... А съня е утешение на староста.
Уилбър Смит
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща