Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Валута" - страница 2
В крайна сметка това беше обезценяването на валутата и чистите дефицитни разходи за финансиране на военните, обществените работи, социалните програми и войната, които сринаха Римската империя.
Майкъл Малоуни
Радвам се да обиждам хората. Мисля, че бригадата за оплаквания, жертвата, идеята, че наранените чувства са някаква специална валута - мисля, че това трябва да се сложи край.
Майло Янопулос
Имам четири приоритета. Върнете на французите техния суверенитет над френската територия, техния суверенитет над валутата, техния суверенитет над икономиката и закона.
Марин Льо Пен
Национална валута, като еврото е обща валута - това не би ме притеснило.
Марин Льо Пен
Мисля, че 2017 г. ще бъде годината на голямото завръщане на националната държава, контрола върху границите и валутите.
Марин Льо Пен
Французите са преобладаващо убедени, че еврото е бреме. Връщането в адаптирана национална валута ще създаде милиони работни места и ще ни върне свободата.
Марин Льо Пен
Добротата е валутата на човечеството.
Мариус Габриел
Ако случайно сте единственият с отрицателни лихви, вие също отслабвате валутата си, което означава, че правите износа си по-конкурентоспособен.
Мохамед Ел-Ериан
Тук вече не става въпрос за национални държави. Тук не става въпрос кой първо приема биткойн или кой първо криптовалути, защото Интернет приема криптовалутите, а интернет е най-голямата икономика в света. Това е първата транснационална икономика и тя се нуждае от транснационална валута.
Андреас М. Антонопулос
Надеждата е валутата на отчаяния човек.
Пол Трембли
Храната е по-твърда валута от името. Музика, изкуство, смях - всички тези дарове идват от пълен стомах.
Рейчъл Ромеро
Валутата на живота е как прекарвате моментите от живота си.
Ричард Бандлър
Да, хороскопите все още продължават да съществуват в популярните вестници, но те са там само за сериозно оспорваните от науката или за забавление; идеята, че звездите определят съдбата ни, е загубила всяка интелектуална валута.
Робърт Шилър
Общото име за поведение от този вид е критична маса. Социалните учени приеха термина от ядрената техника, където това е обща валута във връзка с атомни бомби.
Томас Шелинг
Немислима мисъл не е тази, която не е хрумнала на някого, нито е мисъл, която някой смята за грешна. Една немислима мисъл заплашва цялото съществуване на човек и следователно е подривна и следователно може да бъде мислена и е била мислена, но е била изтласкана от валутата на ума и потопена в неговите граници, където тлее. Тъмните нощи на душата са осветени от немислими идеи. Всяка история може да черпи своя източник от силата на една немислима мисъл.
Чарлз Бакстър
В цифровото пространство вниманието е валута. Ние го печелим. Ние го харчим.
Брайън Солис
Връзките имат значение: валутата за системна промяна беше доверието и доверието идва чрез формиране на здравословни работни взаимоотношения. Хората, а не програми, променят хората.
Брус Пери
Единствената валута, която е наистина ценна в нашия несигурен свят, е добротата и щедростта, които хората дават един на друг.
Вишен Лакиани
Водката има огромна история в Русия, тъй като е почти като валута. Това е единственото нещо, което държи страната в тъмните векове и се забавлява добре.
Гари Щейнгарт
Стойността на дадена валута в крайна сметка е това, което някой ще ви даде за нея - дали в храна, гориво, активи или труд. И това винаги и навсякъде е субективно решение.
Джеймс Суровецки
Биткойн или друга цифрова валута не се записва във файл някъде; той е представен от транзакции, записани в блокчейн-нещо като глобална електронна таблица или счетоводна книга, която използва ресурсите на голяма биткойн мрежа от равноправни партньори, за да провери и одобри всяка транзакция с биткойни.
Дон Тапскот
Чумата не доведе до икономически срив в Европа. По-скоро икономическият срив в Европа, ръководен от валута, доведе до чумата.
Дъглас Рушкоф
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща