Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Крадец"
Отсрочка - това е крадец на време.
Едуард Юнг
Ревността е кучешки лай, който примамва крадците.
Карл Краус
Избягвайте ласкателите - те са преоблечени крадци.
Уилям Пен
Приятелите са крадци на времето.
Френсис Бейкън
Крадецът или измамникът, който е придобил огромно богатство от своето престъпление, има по-голям шанс от малкия крадец да избяга от строгото наказание на закона.
Торстайн Веблен
Нерешителността е крадец на възможности.
Джим Рон
Напишете думите ми. Не съм гангстер и никога не съм бил. Не съм крадецът, който ви грабва портфейла. Не съм човекът, който краде колата ви. Не съм с хора, които крадат и нараняват другите. Аз съм просто твоят брат, който дава отпор.
Тупак Шакур
Хората, които гласуват за неудачници, крадци, предатели и измамници, не са жертви. Те са съучастници.
Джордж Оруел
И аз изведнъж осъзнах, че всеки божи човек в Америка е крадец по рождение.
Джак Керуак
Като певец може би съм попаднал сред крадци. Чудя се дали все още щях да съм жив.
Бен Кингсли
Този който е окрал крадеца, непременно заслужава прошка.
Диего Марадона
Алкохола превръща човека в убиец и крадец.
Чарлз Кейлъб Колтън
Не бих сложил крадец в устата си, за да ми открадне мозъка.
Чарлз Портис
Всичките ми братовчеди крадат неща. Те са само куп крадци. Цялото ми семейство е такова. Оставиш нещо за секунда и те го откраднат. Никога повече не го виждаш.
Габи Хофман
Вината е рак. Вината ще те ограничи, ще те измъчва, ще те унищожи като артист. Тя е черна стена. Тя е крадец.
Дейв Грол
В Грузия има само две тайни. Първата е: колко легални крадци има в ръководството на Грузия. И втората: какъв цвят са танковете на Грузия – при това и двата.
Дмитрий Рогозин
Гладът прави крадец от всеки човек.
Пърл Бък
Проблемът с писането на книга за себе си е, че не можеш да се заблуждаваш. Ако пишете за някой друг, можете да разтегнете истината от тук до Финландия. Ако пишеш за себе си, най-малкото отклонение те кара да разбереш моментално, че може да има чест сред крадците, но ти си просто мръсен лъжец.
Граучо Маркс
Астрономите, както крадците и джаз музикантите, работят най-добре през нощта.
Майлс Кингтън
За да създадете крадец, създайте собствени; за да създадете престъпление, създайте закон.
Урсула Ле Гуин
Ако ти си откраднал твоята мъдрост от една-единствена книга, то ти си презрян плагиат, литературен крадец. Но ако ти откраднеш от десетина книги, ти се наричаш изследовател, ако е от тридесет - четиридесет книги, то ти си водещ изследовател.
Амос Оз
Във всички епохи лицемерите, наричани свещеници, са поставяли корони на главите на крадци, наречени крале.
Робърт Ингерсол
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща