Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Акцент"
Започвайки от Изход, свободата винаги говори с еврейски акцент.
Хайнрих Хайне
Всички като че ли се справяха добре, освен мен и моята кариера. А акцентът ми не ми помагаше.
Деси Арнас
Бих поставил коремния смях на първо място в списъка си с акценти. Винаги казват, че смехът е най-доброто лекарство.
Карол Вордерман
Великият актьор е независим от поета, защото върховната същност на чувството не се намира в прозата или стиха, а в акцента, с който е предаден.
Лий Страсбърг
Много висши полицаи поставят по-голям акцент върху поддържането на реда, отколкото върху спазването на закона. На практика това означаваше неспазване правата на хората срещу управлението на мафията.
Маргарет Тачър
Акцентът върху магьосничеството отразява повече обвиненията на властите, отколкото действителната практика. Заплашена, Църквата реагира с жестоко преследване.
Барбара Тъкман
Фундаменталистката позиция по отношение на библейската интерпретация, с акцент върху изричния, пълен, окончателен и авторитарен характер на Писанието, е много късна, малцинствена гледна точка, съвсем не в разрез със западната традиция.
Карол Куигли
Друг аспект на пропагандната система от XIX век е нарастващият акцент върху материалните желания.
Карол Куигли
Но душата няма култура. Душата няма национална принадлежност. Душата няма цвят, акцент и начин на живот. Душата е вечна. Тя е една. И когато сърцето изживява своите мигове на истина и на скръб, душата не може да бъде усмирена.
Грегъри Дейвид Робъртс
Моите собствени мечти за щастие се сбъднаха в тази велика държава. Станах Мистър Вселена, станах успешен бизнесмен. И въпреки, че някои хора да казват, че все още говоря с лек акцент, достигнах върха на актьорската професия.
Арнолд Шварценегер
Да придобиеш английски акцент е вече отклонение от това, което си.
Шон Конъри
Давайте акцент на положителното. Това е трик, но полезен.
Джак Никълсън
Само защото, аз говоря с британски акцент, всички мислят: "Боже, той, би трябвало да е много умен...". Така че в резултат може да започнеш твърде много да бърбориш. Когато отида на парти и започна да говоря, хората ме слушат. А за нищо.
Пол Бетани
Определено акцентът, който поставям в тази глава върху координацията на поведението и сътрудничеството с взаимна полза, е нещо, което би трябвало да бъде много вродено за хората в либертарианската традиция.
Робърт Нозик
Пътувах повече от всеки друг и стигнах до убеждението, че дори ангелите говореха на английски с акцент.
Марк Твен
Обичам Ню Йорк. Аз съм човек, за когото акцентът в Ню Йорк е успокояващо нещо.
Антъни Бурдейн
- Ти все още използваш британски акцент? - Само когато правя любов.
Хю Лори
Така че винаги, ако погледнем назад, загрижеността за морала лице в лице и съвременният му акцент върху справедливостта в исторически план са се развили като религиозни проблеми.
Хюстън Смит
Компаниите на Изток поставят много повече акцент върху човешките взаимоотношения, докато тези от Запада се фокусират върху продукта, най-важното. Изглежда, че западняците имат повече нужда от постижения, докато на изток има повече нужда от принадлежност.
Даниъл Голман
Всяко друго разглеждане и план и акцент е второстепенно в сравнение с владението на силите на молитвата.
Джон Мот
Акцентът върху математическите методи изглежда е изместен повече към комбинаториката и теорията на множествата - и далеч от алгоритъма на диференциалните уравнения, който доминира в математическата физика.
Джон фон Нойман
Няма съмнение, че Уест Пойнт е повлиял кой съм ... Той има огромен акцент не само върху военните аспекти, но и върху развитието на характера. Независимо дали става въпрос за кода на честта или за взаимодействието, което имате, както с ръководството на кадетите, така и с ръководството на академията, всяко място, където сте, е тест за характер.
Майк Помпео
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща