Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Майсторство" - страница 2
Това беше механизъм за справяне, който психопатите често използваха. Те не са се чувствали така, както нормалните хора, така че просто имитираха поведението. Те действаха така, сякаш се ядосваха, сякаш бяха наранени, сякаш се обичат. Но всичко беше само актьорско майсторство.
Синтия Идън
Когато правенето на това, което най-много обичаме, ни трансформира в най-добрата възможна версия на себе си и тази версия загатва за още по-големи бъдещи възможности, желанието да изследваме тези възможности се превръща в трескава принуда. Вътрешната мотивация преминава през покрива. Така потокът се превръща в алтернативен път към майсторството, без мизерията.
Стивън Котлър
Когато преуспял автор анализира причината за своя успех, той обичайно недооценява своя талант и надценява своето майсторство.
Уистън Хю Одън
Ако нямаше нещо, наречено актьорско майсторство, вероятно щяха да хоспитализират хора като мен.
Упи Голдбърг
При певците не всичко винаги зависи от таланта, красотата на гласът и майсторството. Понякога чувствам себе си като истински въжеиграч. Ние сме твърде зависими от външни фактори: самочувствие, време, тъй като нашият инструмент гласът е вътре в нас.
Хосе Карерас
Започнах да ми липсва актьорско майсторство, когато бях в училище, и след като много години разбрах, че наистина се интересувам от филми.
Габи Хофман
Интересувам се от актьорско майсторство, защото ми е интересно да изследвам човечеството и всички сме луди, всички сме повредени и всички сме великолепни, така че нищо по-малко от това е нечестно за мен.
Габи Хофман
Наистина ми хареса да бъда на снимачни площадки и се забавлявах с хората, но всъщност не мислех за актьорско майсторство или грижа или не мислех, че ме интересува актьорството.
Габи Хофман
Трите неща, които мотивират творческите хора - автономност, майсторство, цел!
Даниъл Пинк
Съдбата на човека беше да завладее и да управлява света и това е направено... почти. Той не се е справил съвсем и изглежда, че това може да е неговата отмяна. Проблемът е, че завладяването на света от човека само го е опустошило. И въпреки цялото майсторство, което сме постигнали, ние не разполагаме с достатъчно майсторство, за да спрем да опустошаваме света... или да поправим опустошенията, които вече сме направили.
Дениъл Куин
И въпреки цялото майсторство, което сме постигнали, ние нямаме достатъчно майсторство, за да спрем да опустошаваме света или да поправим разрухата, която вече сме направили.
Дениъл Куин
По-лесно е да имате смелост и да се доверите на процеса, когато усетите, че напредвате. Майсторството не е постоянство, когато видите светлина в края на тунела. Истинското майсторство е постоянство, когато още не виждате светлината.
Джеймс Артър Рей
Този, който избере да бъде учител, никога не прави "точно толкова", за да се справи - нито прави резки ъгли или се опитва да измами системата. Който избере майсторството, живее живота си, питайки: "Как мога да направя повече, да дам повече, да бъда повече и по този начин да ускоря постигането на крайната си съдба?"
Джеймс Артър Рей
Майсторството означава да постигнете напредък в задача, която е важна за вас и е предизвикателна.
Едуард Халоуел
В крайна сметка медитацията ще направи ума ни спокоен, ясен и концентриран като лазер, който можем да фокусираме по желание. Тази способност на еднопосочно внимание е същността на гения. Когато имаме това майсторство над вниманието във всичко, което правим, ние имаме гений за живота.
Екнатх Еасваран
Таланта ражда вдъхновението, но вдъхновението ръководи майсторството.
Елиза Ожешкова
Когато работя с филми от различни жанрове, то аз отново се прераждам обновявайки своето майсторство. И нямам някакви конкретни предпочитания. Аз просто помня хубавата музика от хубавите филми и за мен не важно, постигнали ли са успех тези филми или не.
Енио Мориконе
Никой друг в света не би гледал на писането като на майсторство - това е изцяло тази протестантска трудолюбива етика. Влизате в този вид безкрайно пространство на въображение и се ограждате с всевъзможни закони.
Етгар Керет
Може да не съм умел в красноречивото ораторско майсторство, но за мърморене гневно под нос, никога не съм срещал по-способен човек.
Илай Браун
Каквато и да е вашата дисциплина, станете отличник във всичко. Възползвайте се от всяка възможност да наблюдавате хора, които проявяват качествата на майсторството. Тези модели на върхови постижения ще ви вдъхновят и ще ви насочат към изпълнението на най-високия ви потенциал.
Майкъл Гелб
Прекалената сериозност е предупредителен знак за посредственост и бюрократично мислене. Хората, които са сериозно отдадени на майсторството и високата производителност, са достатъчно сигурни, за да се облекчат.
Майкъл Гелб
Майсторството се състои в това, да уловиш онзи миг, който съдържа в себе си цялата история – всички емоции, всички страсти и надежди.
Росен Коларов
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща