Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ръководител" - страница 3
Първото задължение на ръководителя е оптимизмът. Как се чувства вашият подчинен след среща с вас. Чувства ли се вдъхновен? Ако не, значи не сте никакъв ръководител.
Бърнард Монтгомъри
Цял живот съм си мечтал за две неща – да бъда играч на Левски и евентуално след това да бъда ръководител в Левски. Едната ми мечта не се сбъдна. Сега съм доволен и щастлив, че мога да бъда на другия пост. Една истинска детска мечта ми се сбъдна.
Велислав Вуцов
Освен сръбските чети в Северозападна Македония Хилми паша в съгласие с гръцките емисари създаде на югозапад гръцките** андарти. И така българските чети трябваше да се борят срещу три фронта: турската войска, която в потери ги преследваше, сръбските чети и гръцките андарти. Тежко стана положението на организацията. Ръководителите и в специален за целта конгрес решиха да вдигнат всеобщо въстание.
Антон Димитров
Главният ръководител, който трябва да ни направлява при избора на професия, е благото на човечеството и нашето собствено усъвършенстване. Но не бива да си мислим, че тези два интереса могат да се окажат враждебни и да влязат в борба един с друг и че единият трябва да унищожи другия: човешката природа е така устроена, че човек може да постигне своето усъвършенстване само като работи за усъвършенстването на своите съвременници, в името на тяхното благо.
Карл Маркс
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща