Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Обяд"
Сутрешните часове между закуската и обяда бяха времето, което жителите на Ризехолм основно посвещаваха на шпионажа един на друг.
Е. Ф. Бенсън
Вкусът се формира постепенно. Преди двайсет години ми се е случвало да се женя за мъже, които днес дори не бих поканила в къщи на обяд.
Елизабет Тейлър
Ако целта е наистина да се губи тегло, то е достатъчно, за да се откажеш от три неща - закуска, обяд и вечеря.
Франк Лойд Райт
По-добре за мен е да служа на благотворителна организация като актьор или глас, отколкото на обядът да бъда просто знаменитост.
Бен Кингсли
Има нещо в това да дадете всичко на професията си. На италиански манията не е непременно отрицателна. Това е изкуството да влагате цялата си енергия в едно нещо; това е изкуството да превърнеш дори това, което ядеш за обяд, в архитектура.
Ренцо Пиано
Не обичам да пея преди обяд.
Стинг
Ето едно бързо правило: Не дразни писателите на научна фантастика. Това са хора, които унищожават цели планети преди обяд. Помислете какво ще ви направят.
Джон Скалзи
За миг не сме провалени тестове и скъсани презервативи и измама на есета; ние сме пастели и кутии за обяд и се люлеем толкова високо, че маратонките ни пробиват дупки в облаците.
Лори Халсе Андерсен
Яжте малко на обяд, още по-малко на вечеря, и още по-добре, лягайте без вечеря.
Бенджамин Франклин
Ако ти е останало да живееш до обяд, направи запаси за ден.
Абай Кунанбаев
Научното наименование за животно, което не бяга или се бие със собствените си врагове, е обяд.
Майкъл Ян Фридман
Ако направя работното ви място благоприятно за разходка по време на обяд или за тренировка по някое време през деня, или накарам хората да използват повече стълбите, като създам стимули за това, тогава хората ще започнат да го правят естествено.
Мехмет Оз
Фийлдс медалистите не са нещо необичайно в Принстън - понякога се оказвате седнал до трима или четирима от тях на обяд!
Седрик Вилани
Успешните жени не спят до обяд.
Барбара Т. Бредфорд
Всяка сутрин отивам в малко студио зад къщата ми, за да пиша. Опитвам се да игнорирам всички обаждания по имейл и телефон до обяд. След това се впускам в понякога неистовата заетост на строго планиран ден.
Даниъл Голман
Хората смятат, че писането на детска книга е нещо, което можете да направите след обяд, но всъщност е наистина трудно.
Дейвид Уолямс
Понякога единственият отговор на смъртта е обядът.
Джим Харисън
Няма такова нещо като безплатен обяд, поне на кармично ниво.
Джоан Д. Виндж
Преди да отворите менюто за обяд или да поръчате този чийзбургер или да помислите да ядете тортата с глазура, извадете психичния калкулатор и започнете да се занимавате с бюджета.
Каролин Нап
Отглеждам собствени зеленчуци и билки. Харесва ми да мога да кажа на хората, че обядът, който сервирам, започна като семе в двора ми.
Къртис Стоун
Проблемът със сутринта е, че идва доста преди обяд.
Либа Брей
Господин Льорс беше назначен за втори директор. ... През деня господин Льорс даде голям обяд, на който присъствах и аз. Мнозина, с които разговарях, запитаха за тебе и отвсякъде ми пожелаваха благополучие във връзка с това, че господин Виненбрюге е станал твой приятел.
Хайнрих Маркс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща