Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Способ" - страница 2
Разбрах че трябва да се пошегуваш първи. Това е най-добрият способ да обезоръжите човек.
Джордж Клуни
Има много прости способи да разширите света на детето, Най-добрия от тях е да възпитаме в него любов към четенето.
Жаклин Кенеди Онасис
Има няколко способа да се разделят доходите в семейството, и те всичките са лоши.
Робърт Бънчли
Има два способа да се плъзгате лесно в живота: или да вярвате на всичко или във всичко да се съмнявате; едното и другото ви освобождават от необходимостта да мислите.
Жул Анри Поанкаре
Ситуацията, която надделява сега в света, потвърждава факта, че най-добрият способ да се управляват хората е като управлявате техните страхове.
Тим Робинс
Никога не доказвай своето мнение гръмко и със жар, даже и в душата си да си убеден в своята правота, - изкажи го скромно и спокойно, защото това е единственият способ да убеждаваш.
Филип Честърфийлд
Никога не съм си поставял цели. Американската култура е напълно основана на категории, цели и способи за достигането им. Но аз съм англичанин от Австралия, а нас целите не ни ограничават.
Хю Джакман
Бюрократичният способ за разчистване на ненужните хартии е да ги унищожиш, запазвайки копие на всяка една от тях.
Лоурънс Питър
От всички способи да се направи човека хуманен и състрадателен най-сигурният е да бъде от най-ранна възраст научен да отъждествява себе си с нещастните и да вижда себе си в тях.
Клод Адриан Хелвеций
Двуличие: единственият способ да бъдеш приятен за неприятните хора.
Адриан Декурсел
Дълбоко в душата си мъдреца знае тази истина: единствения способ да помогнеш на себе си е да помогнеш на други хора.
Елберт Хъбард
Най-добрия способ да внушите на друг човек идея, е да го накарате да повярва, че идеята идва от него.
Алфонс Доде
Спор: способ да убедите противника в своите заблуждения.
Амброуз Биърс
Има хиляда способа да бъдеш много лош човек, без да нарушаваш нито един закон.
Ана Стал
Реклама - най-отдавнашния способ да продадеш продукт, особено когато продукта няма никаква ценност.
Синклер Луис
Комплиментите са уникален способ да повишат настроението ни на нас жените, във всяка минута.
София Ротару
Препълнен съм с енергия, и заради това през цялото време търся нови способи за нейното приложение.
Чанинг Тейтъм
Колкото способа има да се познаят нещата, толкова пътища има към заблуждение.
Александър Радищев
Най-добрият способ да се съхрани тайната е да нямаш тайни.
Жан-Кристоф Гранже
Характера на даряващия е по-добре да се определя по способа за представяне на подаръците, отколкото от естеството на самите подаръци.
Йохан Лаватер
Жените са доминиращият пол. Мъжете трябва със всякакви способи да доказват, че те са достойни за вниманието на жените.
Камила Палия
Статуетките на церемониите за мен не са желани трофеи, за мен са способ за конкуренция с другите.
Катрина Каиф
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща