Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Способ"
Единственият способ да развличаш някои хора е да седиш и да слушаш техните разкази.
Кин Хъбърд
Паметта за това, че скоро аз ще умра – най-важния инструмент, който ми помага да взимам сложни решения в моя живот. Защото всичко останало – чуждото мнение, всичката тази гордост, всичкия този страх от неудобство или провал – всички тези вещи падат пред лицето на смъртта, остава само това, което действително е важно. Паметта за смъртта – най-добрия способ да избегнем мислите за това, че има какво да губите. Вие сте голи. У вас вече няма причини да не последвате зова на своето сърце.
Стив Джобс
За мен единственият способ да се избавиш от своите страхове е да снимаш филм за тях.
Алфред Хичкок
Най-добрия способ да познаеш и унищожиш врага - това е да станеш приятел с него.
Паулу Коелю
Литературата се явява най-приятния способ да се игнорира живота.
Фернанду Песоа
Колкото по-сложни са способите ни за комуникация, толкова по-малко комуникираме.
Джоузеф Пристли
Артист е човекът на действието, независимо дали той създава личност, открива способ за нещо или намира изход от заплетена ситуация.
Джоузеф Конрад
Най-добрия способ да запомните нещо - постарайте се да го забравите.
Мишел дьо Монтен
Най-добрият способ да направите своите сънища истина е да се събудите.
Мохамед Али
Нашият свят е потопен в огромен океан от енергия и ние летим в безкрайно пространство с непостижима скорост. Всичко наоколо се върти, движи се - всичко е енергия. Пред нас е грандиозната задача да намерим способ за добиване на тази енергия. Тогава, извличайки от този неизчерпаем източник, човечеството ще се придвижва напред с гигантски крачки.
Никола Тесла
Космосът е вътре в нас, ние сме направени от звездно вещество, ние - това е способът, с който Космосът познава себе си.
Карл Сейгън
Съществуват няколко способа да се изгори книга. И светът е пълен с хора, бягащи със запалени клечки.
Рей Бредбъри
Повечето жени нямат характер: те са или блондинки, или брюнетки; това е най-добрият способ да ги различаваме.
Александър Поуп
Актьорството е най-малкият от човешките таланти, и не е най-достойният способ да се прехранваш. В края на краищата Шърли Темпъл можеше да играе едва четиригодишна.
Катрин Хепбърн
Да мечтаеш: поетичен способ да не мислиш.
Адриан Декурсел
Единственият разумен способ да обучаваш хората - да им показваш пример.
Алберт Айнщайн
Обичайно в мислите ни за собствената смърт няма нищо болезнено; напротив, това е един от най-простите способи да се убедим в това, че сме живи.
Джон Фаулз
Моят способ за цитиране се отличава от обичайният с това, че аз изпускам кавичките.
Джордж Едуард Мур
Най-добрият способ да се разправите с враговете си е да престанете да ги забелязвате.
Пабло Ескобар
Скромността е най-надеждният способ да удовлетворим нашата суета.
Филип Честърфийлд
Отнасяйте се към другите така, както желаете вие, те да се отнасят към вас, - ето най-верният способ да се понравите на хората.
Филип Честърфийлд
Конфиденциалност - най-надеждният от всички способи за разкриване на информация.
Едуард Ерио
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща