Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Гимназия" - страница 2
Мразех гимназията. Беше затвор.
Алън Алда
Имам чувството, че книгите много приличат на хората - те се променят с напредването на възрастта, така че някои книги, които сте мразели в гимназията, ще ви ударят със силата на откровение, когато сте по-възрастни.
Лорън Гроф
Сравняването и контрастирането е ценно човешко умение - и то не само по време на изпитите по английски в гимназията. Способността ни да подреждаме нещата е безценна при вземането на избор и определянето на приоритети.
Марта Бек
Помислете за момент за нашата образователна стълба. Укрепихме стъпките, които издигат учениците от началното училище до прогимназията и тези от прогимназията до гимназията. Но тази критична стъпка, която води учениците от гимназията до зряла възраст, е силно нарушена. И вече не може да издържи тежестта, която трябва да понесе.
Мелинда Гейтс
Всички са съгласни, че провалът на нашите гимназии е трагичен. Това е лош бизнес и лоша политика. Но ние се държим така, сякаш не може да се помогне. Може да се помогне. Ние проектирахме тези гимназии; можем да ги преработим.
Мелинда Гейтс
Когато бях тийнейджър, продължих да посещавам въображаеми места, като прекарвах цялото си свободно време в местния общностен театър. Независимо дали съм играл в пиеса или съм работил зад кулисите, светът на Тенеси Уилямс или Шекспир винаги ми се е струвал по-реален от мрачния живот в гимназията.
Мери Поуп Озбърн
Спомням си още в гимназията да мисля за писане на книги. И всъщност написах много истории. Имам десетки истории, които съм написал, които никой не е виждал.
Патрик Карман
Мисля, че всеки ученик в гимназията, който е бил нащрек в началото на 60-те години, е бил много огорчен от бавния напредък и насилието около Движението за граждански права.
Патрик О'Рурк
Моите години в гимназията са като бързи срещи, но за работа.
София Аморусо
Когато отидох в гимназията, най-страстното ми желание беше да бъда професионален играч на бейзбол. Но нещо в мен ми каза, че това няма да се случи.
Том Улф
Сега ъгълът от 45 градуса не е нещо, с което се занимаваме във финансите. Това е нещо, което виждате в час по геометрия в гимназията. Подобно изпълнение никога не е било записвано в човешката история.
Хари Маркополос
Исках да бъда режисьор от петгодишен и правех видеоклипове от дете. След това YouTube се появи по време на гимназията. Правех видеоклипове и това беше просто място за поставянето им, като съхранение.
Шейн Доусън
Бих казал на гимназията Шейн просто да започне да записва всичко, което се случва. Беше толкова трудно да си спомня всички тези ужасни моменти. Всички започнаха да се струпват в един голям ужасен момент.
Шейн Доусън
Трябва да научим децата повече за Големия взрив и ентропията и частиците. Всеки завършил гимназия трябва да знае, че всичко във Вселената е направено от шепа частици. Това не е трудно да се знае. Но не това се подчертава.
Шон Карол
Ако планирате да напуснете гимназията, подгответе се за бъдещето, като повтаряте на глас всеки ден: "Очаквам с нетърпение нископлатена работа до края на живота си."
Шон Кови
Надеждата беше, че хора като мен най-накрая трябва да намерят мястото си в колежа или в реалния свят. Хората, които разбраха това, ви казаха, че гимназията не е действителният свят, че е по-скоро като временна алтернативна реалност, в която сте били принудени да вярвате в продължение на четири години. Видеоигра, която играхте, където никога не бихте могли да стигнете до следващото ниво, колкото и да се опитвате.
Деб Калети
Най-лошото, което можете да кажете за либертарианците, е, че те са интелектуално незрели, замръзнали в мирогледа, много от тях погълнати от четенето на романи на Айн Ранд в гимназията. Подобно на други идеолози, либертарианците реагират на неспособността на света да се съобрази с техния модел, като питат къде светът се обърка.
Джейкъб Уайсбърг
Не винаги имах време да практикувам толкова, колкото исках, това беше истински проблем за мен в гимназията и колежа.
Джон Гордън
Със сигурност ходих в гимназията с някакви подли момичета и не бих желал този ад на никого.
Карин Слотър
Не ме познавате, но аз съм непълнолетен престъпник. Не се доверявам на авторитетни фигури, вероятно няма да завърша гимназия, а статистиката казва, че сегашните ми буйства и вандализъм вероятно ще доведат до по-сериозни престъпления. Аз съм опасен човек и причинявам хаос в този магазин. [...] Там. Сега безсрамно разруших симетрията на този рафт, отменяйки часове труд на нископлатените служители на магазина. Ако можеше да ме видиш, щеше да се уплашиш.
Катрин Апългейт
Бях сигурна, че искам да порасна или да стана ветеринарен лекар, или писателка. Всъщност работех за ветеринар по време на гимназията, правейки всичко - от почистване на клетките до подпомагане при операция.
Катрин Апългейт
Когато си момиче от гимназията, няма нищо по-чудотворно от момче от гимназията.
Къртис Ситенфелд
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща