Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Гимназия"
Като тийнейджър в гимназията се чувствах като аутсайдер.
Шон Ашмор
Виждам човека във всеки и всичко. Никой не е по-важен от всеки друг; Все още се мотая с моите приятели в гимназията.
Зоуи Кравиц
Като малко момче ме научиха в гимназията, че хакването е готино.
Кевин Митник
Започнах да играя, когато бях в гимназията, започнах да пиша, когато пристигнах в Ню Йорк през 1975.
Ерик Богосян
Ходих в колеж, защото чувствах, че трябва. Завърших държавна гимназия и направих всички неща, които трябваше да правя.
Мила Кунис
Трета писта, която се изпълняваше по онова време, освен академиците и забавните неща, беше, че баща ми сподели с мен своята страст към бизнеса и предприемачеството от много рано. Дори когато бях в гимназията, през уикендите прекарвах дълги часове в офиса.
Мукеш Амбани
Когато мъжът навърши 35 години, той вече знае, че образите на точния мъж, коравия мъж, истинския мъж, които е получил в гимназията, не работят в живота.
Робърт Блай
Ти не мразиш историята, ти мразиш начина, по който са ти я преподавали в гимназията.
Стивън Амброуз
Четох "Великият Гетсби" в гимназията и бях хипнотизиран от красотата на изреченията и развълнуван от историята за неотменимостта на изгубената любов.
Том Перота
Проклинам гимназията с всички сили. Тя окончателно осакати нервната ми система.
Константин Балмонт
Проведох много битки в гимназията.
Леброн Джеймс
Това е първата ми сутрин в гимназията. Имам седем нови тетрадки, пола, която мразя, и болки в корема.
Лори Халсе Андерсен
Понякога си мисля, че гимназията е една дълга мъглява дейност: ако си достатъчно здрав, за да преживееш това, те ще ти позволят да станеш възрастен. Надявам се, че си заслужава.
Лори Халсе Андерсен
Растейки, имах много натоварен социален живот. Едва когато бях второкурсник в гимназията, попитах мама дали мога да вляза в кухнята и да я накарам да ме научи как да готвя нещо.
Паула Дийн
Младежите и старшите години на гимназията не бяха добър момент.
Сиси Спейсик
Холивуд, това е точно като гимназия. Който е красив и популярен, всеки иска да бъде с него.
Такър Макс
Младите жени днес не се женят за мъжете, които са срещнали в гимназията, или дори за този, с когото излизат в колежа, защото не им е необходимо.
Хелън Фишер
Баща ми е добър модел за подражание за мен и тогава имах треньор в гимназията, който наистина ми помогна, когато се борех, и направи голяма промяна в живота ми.
Шон Кови
Ние бяхме като бяло семейство от 20-те години или нещо подобно. Родителите ми имаха този странен, различен начин да гледат на нещата от хората, които ни заобикаляха. Ходих в изцяло мексиканско училище и изцяло черна гимназия и не много хора на тези места харесваха същите неща като мен.
Джак Уайт
Винаги съм имал дълбок интерес към обществените науки, историята. Така че дори когато бях в гимназията, аз дебатирах и в колежа дебатирах и се интересувах от съвременни събития.
Джеймс Хекман
Завърших гимназия през 1963 г. Нямаше компютри, мобилни телефони, интернет, кредитни карти, касети или кабелна телевизия.
Джефри Гитомър
В гимназията имах страхотен учител по драма и тогава започнах да уча историята на театъра.
Елизабет Олсън
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща