Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Татко"
Бих искал да бъда татко. Надявам се да се радвам на това. Това е страхът на всеки човек и все пак най-важната му работа.
Мат Деймън
Когато сте дете, най-важното е да можете да живеете комфортно. Искате да сте сигурни, че луната изгрява през нощта, а слънцето изгрява сутрин и татко се прибира от работа.
Кийгън-Майкъл Кий
О, това е камъче... Но наистина е хубаво камъче, татко, благодаря.
Анджи Сейдж
Да се научиш да бъдеш актьор е невъзможно. Това или ти е дадено или не. Да отидеш като дънер при татко Карло и да очакваш, от теб да направи Буратино, - така става само в приказките.
Михаил Боярски
Гледах Италия '90 с майка ми, татко и брат ми, знаете ли, скачаха из къщата, когато бяха дузпите... Би било страхотно да бъда част от това, да имам такова въздействие.
Стивън Джерард
Бих лежала будни нощи и плачех много мислейки, татко ще се прибере ли вкъщи? Ще отиде ли отново в затвора? Ще убие ли?
Виктория Готи
Научаваш колкото от провала, толкова и от успеха, винаги казва татко. Въпреки че никой не ти се възхищава за това.
Карън Джой Фаулър
Компютрите са склонни да ни разделят един от друг - мама е на лаптопа, татко е на iPad, тийнейджърите са във Фейсбук, малките деца са на DS и т.н.
Том Ходжкинсън
Много мъже са уверени, че излизането с деца не е мъжка работа. Но какво пречи да бъде нежен татко и истински мъж едновременно?
Бенджамин Спок
Любов - но не и брак. Брак означава легло с четири стойки и татко и майка между единадесет и дванадесет. Любовта е стремеж: прозрачност, цвят, светлина, усещане за нереалното. Но съпруга - вие знаете всичко за нея - кой беше баща й, коя беше майка й, какво мисли за вас и нейното мнение за съседите по пътя. Къде тогава е мечтата?
Джордж Мур
Всяко дете трябва да каже: "Искам това, което имат мама и татко".
Джош Макдауел
Умирам да бъда велик татко някой ден, без значение кога ще дойде този ден.
Дрейк
Не забравяйте Деня на майката! Или както го наричат в Бевърли Хилс - Деня на третата жена на татко.
Джей Лено
Помня как баща ми ме дръпна на страна и каза: "Сине, всички обичат клоуните, но никой не им плаща." Аз често искам да му се обадя и да му кажа "Помниш ли, татко, какво ми казваше? Така е, клоуните плащат!"
Мел Гибсън
Само техните жени знаят, какво е да живееш с победителите. Мама често плачеше, когато татко се прибра. Победителите се връщат към нормалният живот с години.
Светлана Алексиевич
Татко: умалително прозвище, което децата дават на мъжа на своята майка.
Адриан Декурсел
Стигнах до мисълта, че присъствието на Доналд Тръмп в Белия дом би било прекрасно. Дори и да не е в състояние да постигне много. Сега татко ще построи стената, татко ще оправи търговията. Това ще се случи.
Майло Янопулос
Татко беше диагностициран с рак на белите дробове, когато бях момче. От този момент нататък той живееше в страх, че смъртта е точно зад ъгъла, и той започна да ме програмира да работя усилено и да нося някакви пари.
Марко Пиер Уайт
- Любовта те прави слаб, от силна любов всички мисли се объркват, точно като татко. Кому е нужно? Определено не обичам никого.
Мойра Янг
Прощавам на мама, че аз съм психопатка, прощавам на татко, че той е загубеняк. Как след това да не кажете, че аз не съм добър мъник?
Ники Сикс
Най-накрая разбрах, че без значение какво направих или кого намерих, аз - той - никой от нас - никога няма да мога да спечеля спомените, които тя имаше за татко, спомените, които я успокояваха, дори докато я натъжаваха, защото тя беше изградила свят от тях, в който знаеше как да оцелее, дори ако никой друг не можеше.
Никол Краус
Татко казва, че трябва да мислите открито и смело да опитвате нови неща.
Ребека Джеймс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща