Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стол" - страница 3
Комунизмът е съветска власт плюс електрификация... на всички столове.
Генадий Малкин
Човек е в състояние да спи почти навсякъде, но трябва да има място, където да работи. Дори да не създава шедьовър. Даже слабият роман изисква стол за сядане и уединение.
Хенри Милър
Ако просто се появиш в Холивуд и кажеш: "Аз искам да стана артист!”, направо си свършен. Лично аз се върнах към кинофилмите през "задната” врата, направих един филм, който се казваше "Оръжие”, беше заснет на 16-милиметрова лента, цялата ми печалба беше един стол, квартирата ми беше един стар фургон. Заснехме го за 70000 долара.
Трийт Уилямс
В ранните дни, когато свирихме по клубовете в Лос Анджелис никой не разбираше що за група сме. Всички си казваха: «О, някаква проклета пънк група» и хвърляха столове по нас.
Джеймс Хетфийлд
Личност може би не се става, може би личността се ражда. До голяма степен има "раждане". Едва ли някой може да пожелае да стане личност. В този смисъл Ростропович е един пример за това как един човек, който често пъти е вършил даже глупости, може да бъде голяма личност. Например в час дръпна стола на любимата си ученичка, тя падна и си удари главата - той имаше слабост към такива детински шеги. Въпреки това е толкова високо, толкова голям е като личност, че всички започнаха да се смеят, самият потърпевш се смееше.
Венцеслав Николов
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща