Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Изолация" - страница 2
Въпросът е: Как можете да организирате вашата информация, вашите задачи и да свършите нещата, обхващайки тези различни роли? Никой не живее в изолация.
Сатя Надела
Изолацията ни направи повече собственици на нашите недостатъци.
Сесар Айра
Повечето идеи се раждат и губят в изолация.
Скот Белски
Отчаянието и изолацията доминират в мислите ви. Не знаете как да говорите за чувствата си, но се чувствате откъснати от всеки, който се опитва да попита. Чудите се дали това е лошо поведение, но тайно сте твърде изтощени, за да ви пука. Не разпознавате живота си или която и да е от връзките в него. Чувстваш се напълно сам, объркан и изгубен в морето.
Тереза Капуто
Мисля, че повечето писатели биха искали тихо пространство, пълна изолация, в която те контролират собственото си време. Пространства на творчеството, в които има много малко прекъсвания.
Уоле Шоинка
Мисля, че поезията е идеална за жени, отглеждащи деца, с малко време и такава нужда да се свърже с други жени извън изолацията на майчинството.
Франческа Лия Блок
Живея в малка страна в Европа - Финландия - и не говоря добре английски и нямах нищо общо с издателствата на Запад. Живеех в пълна изолация.
Хасан Бласим
Изолацията може да е по-опасна от разкоша.
Барбара Тъкман
Самотата е много важна в работата ми като начин на вдъхновение, но изолацията не е добра в това отношение. Не пиша поезия за изолация.
Вислава Шимборска
На първо място, много е важно да бъдете забележими. Да станем забележими е първият лек за депресия, който често е резултат от изолация.
Джан Йейгър
Днес никой друг в света не е застрашен от колапс в изолация, следвайки примера на Великденския остров или държавата на маите. Напротив, сега държавите са толкова взаимосвързани, че ни заплашва глобалният упадък.
Джаред Даймънд
Хроничната болка разрушава продуктивния живот. Хроничната болка почти винаги е придружена от депресия, тревожност, разочарование, умора, изолация и понижено самочувствие.
Джед Даймънд
Успехът за мен е да помогна на един човек или на много хора да се противопоставят на изолацията и псевдосвързаността на живота ни, като повишават способността им да се свързват със себе си и с другите.
Естер Перел
Великият ум винаги се съчетава с душевно благородство, и изолацията никога не предизвиква горчивина.
Етиен Жилсон
Голяма част от страданията на чувствителните артисти биха могли да бъдат предотвратени чрез разбиране на въздействието на това редуване на ниското стимулиране на творческата изолация с увеличеното стимулиране на публичното излагане...
Илейн Арън
Главното в самотата е не изолацията, а надеждата, че изолацията ще бъде разбита.
Йохан Борген
На повечето места и времена в човешката история бебетата са имали не само един човек, но много хора наоколо, които наистина са им обръщали внимание, посветили са се на тях, са се грижили за тях и са били свързани с тях. Мисля, че голямата промяна в нашата култура е изолацията, в която растат много деца.
Алисън Гопник
Намерих изолацията на този емигрантски живот за патетична. Дори след години живот в Париж моята кръстница Санди не беше по-различна. Тя щеше да отклони предложенията ми да общува с парижани. - Не говоря френски! 0 би казала тя със свиване на рамене. - Те не се интересуват от никой, който не говори техния език.
Кейт Бетс
Когато мозъчните области не се използват достатъчно, те атрофират. Изолацията е вредна за мозъка.
Луан Бризендайн
Когато понякога се събужда от тъмни сънища за счупени люлки и компаси без лагери, той изтласква безпокойството, оставяйки дневната светлина да му противоречи. И изолацията го приспива с музиката на лъжата.
М. Л. Стедман
Проводниците на светлина са винаги в изолация...
Виктор Шендерович
Били сме в изолация? Ако противното значи да се обединим с Манолова, Дончева и Рашков, по-добре да си стоим,,изолирани" в пълните зали. Когато всички са заедно в управлението, народът е в опозиция. Били сме и от двете страни. Еднакво силни сме! И ченгеджийските опити да ни сплашват кметовете няма да постигнат резултат. И манипулираните машини няма да ни вземат 15-ата победа.
Бойко Борисов
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща