Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бира"
Аз не пия мляко. Млякото е за бебетата, а когато порастеш, трябва да пиеш бира.
Арнолд Шварценегер
Несъмнено, най-великото изобретение в историята на човечеството е била бирата. Разбира се, и колелото е било велико изобретение, но колелото не толкова добро питие за пицата.
Дейв Бари
Добрите мъже пият добра бира.
Хънтър Томпсън
Никога не вземайте екстази, бира, бакарди, трева, бисмол, виварин, тагамент и валиум в един ден. Нощта ще е ви е трудно да заспите.
Еминем
Някои хора искаха шампанско и чер хайвер, когато им се полагаше само бира и хот-дог.
Дуайт Айзенхауер
Когато една чаша стои на масата тук, хората не се чудят дали е наполовина пълна или наполовина празна. Те просто се надяват да е добра бира.
Шърман Алекси
От бирата те стават мързеливи, глупави и безсилни.
Ото фон Бисмарк
Забелязала съм, че ако не ям хляб захар, тлъсто месо, не пия бира с риба - лицето ми става по-малко, но по-тъжно.
Фаина Раневска
Моята пияна от бира душа е по-тъжна от всички мъртви коледни елхи по света.
Чарлз Буковски
Книгите и бирата са най-добрата и най-лошата защита.
Шърман Алекси
Обичам да пиша песни. Обичам, когато съм в обкръжението на истински приятели. Обичам да пътешествам. Обичам да свиря на китара. Освен това, обичам безплатната бира.
Киану Рийвс
В рая няма бира, затова ние я пием на тази грешна земя.
Леми Килмистър
Да не би руският шоколад да е по-лош от вносния? А бирата? За водката не говоря.
Борис Елцин
Всеки трябва да вярва в нещо. Вярвам, че ще пия още една бира.
Граучо Маркс
Това, което за един представлява драма и даже трагедия, за друг е просто хумор, особено между четвъртата и седмата бира.
Дейв Бари
Разбито сърце, твърде много студена бира, океански вълни и желаещ мъж никога не са били добра комбинация, независимо какво казват кънтри песните.
Пати Калахан Хенри
Наистина е трудно да се работи с деца и бебета, защото те не са субекти, които си сътрудничат: те не са социализирани в идеята, че трябва весело и съвместно да ви дават информация. Те не са като студенти, които можете да подкупите с бира или кредит за курс.
Пол Блум
Във вашия бюджет няма нищо за радост. Без книги, без цветя, без музика, нито дори студена бира. И няма нищо в бюджета ви, което да подарите на някой друг. Ние не помагаме на хора, които нямат по-добри ценности от вас.
Робърт Фулам
Обикновено има нужда от една бира, за да пусна мотора.
Норман Мейлър
Не продавам бензин, нито краставици, нито бира, нито сланина - нищо. Ето един търговски въпрос. Те трябва да се примирят един с друг. Но цената, разбира се, трябва да е пазарна. Това е очевидно.
Владимир Путин
Към бирата изпитвам уважение.
Ръсел Кроу
Изгубен в мечтите си, някак си пресичам пътните сигнали, блъскайки се в улични лампи или хора, но въпреки това се придвижвам напред, излъчвайки изпарения от бира и мръсотия, но усмихнат, защото куфарчето ми е пълно с книги и същата нощ очаквам да ми кажат мен неща за себе си, които не знам.
Бохумил Храбал
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща