Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Доктор"
Най-добрият доктор на света - Доктор Диета, Доктор Покой и Доктор веселие.
Джонатан Суифт
Ако докторът ми каже, че ми остават още 6 месеца живот, няма да започна да си скубя косите. Просто ще започна да пиша малко по-бързо на машината.
Айзък Азимов
Доктор Мартин Лутър Кинг не е чернокож герой. Той е американски герой.
Морган Фрийман
Учителите и докторите искат да ядът практически всеки ден.
Виктор Черномирдин
Пръв доктора ми каза добрата новина - щяха да кръстят болест на мое име.
Стив Мартин
Можех да стана най-известният в света доктор... Но станах най-известния на света пациент.
Джеки Чан
Радостното изражение на лицето на доктора - началото на оздравяването на болният.
Фернандо де Рохас
Добрият доктор ще те спаси, ако не от болести, то най-малко от лош лекар.
Жан Паул
Бог лекува, а докторът прибира парите.
Бенджамин Франклин
Доброто е добър доктор, но понякога злото е още по-добър.
Ралф Уолдо Емерсън
Наскоро отидох при нов доктор и забелязах, че се намира в нещо наречено Професионална сграда. Веднага се почувствах по-добре.
Джордж Карлин
Доктор без интуиция не добива успех.
Парацелз
Бог е свиреп във Старият Завет и обаятелен в Новия - доктор Джекил и мистър Хайд в свещен роман.
Марк Твен
Готови сме да говорим с новото политическо ръководство на Грузия. А със Саакашвили трябва да си поговори докторът.
Дмитрий Рогозин
Докторът ми дава две седмици живот. Добре е да са през август.
Рони Шейкс
Докторът казал на един пациент, че му остават още 6 месеца живот. Но пациентът не можал да си плати сметката, и докторът му дал още 6 месеца.
Хени Янгмен
Някъде по света е...най-лошият доктор на света и той може да е твоя.
Стив Мартин
Истинският доктор е вътре в нас.
Алберт Швайцер
За да не се напрягаме, ние използваме двигатели за велосипеди, лодки, косачки, електрически самобръсначки и четки за зъби. Работим извънредно. за да плащаме всички тези предмети, след това тичаме при доктора, понеже сме се преработили, преяли и натрупали стрес.
Тур Хейердал
Не вярвам на докторите. Всеки, при когото съм бил, ми е казвал, че няма да доживея до следващият рожден ден, а сега аз съм на погребенията им.
Дан Маккафърти
Когато докторите ми предписаха друго лекарство, ме предупредиха, че има страничен ефект: твърде ярки и безумни сънища. Но, в интерес на истината, аз не открих разлика.
Майкъл Фокс
Докторът казва на пациента: "Съблечете си дрехите и си залепете езика на прозореца." "Защо е това?" - пита пациентът. "Ядосан съм на съседа си."
Хени Янгмен
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща