Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дизайнер" - страница 2
Най-добрите готвачи, дизайнери, медийни личности и фирми в страната са част от този динамичен град. Знаем, че жителите на Чикаго са свикнали с най-високите стандарти.
Иванка Тръмп
Ако се съсредоточите върху дизайна, можете да се наречете дизайнер. Ако се съсредоточите върху изпълнението на вашия дизайн, можете да се наречете архитект.
Камерън Синклер
Мода е това, което обичам от детството си. Аз исках да стана дизайнер и рисувах през цялото време.
Лили Колинс
Аз съм моден дизайнер, а хората си мислят: какво ли знам аз?
Вивиан Уестууд
Полата за дизайнерите е като театрална завеса, която се вдига, след което се спуска.
София Лорен
Винаги нервнича по повод на дрехите си: ако облякла нещо на някой дизайнер, аз съм задължена да облека всичко от този дизайнер. Защо не мога да облека своите стари обувки, ако те са удобни.
Дженифър Анистън
Възприемането на добре проектирания свят и по този начин на продукта на дизайнера, и дори виждането на божественото провидение в ежедневните дела на живота, може да е продукт на мозъка, адаптиран към намирането на модели в природата.
Майкъл Шърмър
Интелигентният дизайн е удивително нетворческа теория, която изоставя търсенето на разбиране в точката, в която тя е най-необходима. Ако интелигентният дизайн наистина е наука, тогава тежестта е върху неговите учени да открият механизмите, използвани от интелигентния дизайнер.
Майкъл Шърмър
Наистина има толкова много линии на работа, към които можете да се присъедините, които не трябва да са само дизайн. И това ме заинтригува особено много, защото редакторите можеха да оценят всички тенденции, всички дизайни и цялата работа на дизайнерите.
Нина Гарсия
... Светът принадлежи на отличниците. Винаги се подиграват, нямат собствено мнение, все треперят от страх, те са нахалници и страшно съзнателни, но всъщност се оказва, че са били прави от самото начало. За да откриете топло място за себе си и след това да живеете шикозен, почтен живот, носейки костюми от най-добрите модни дизайнери и обувки, които струват луди пари, не е достатъчно да бъдете готино момиче или да сте роден в прилично семейство. За това трябва да си направите домашните работи.
Никола Матийо
Не е нужно да споря тук, че злото в света доказва, че Вселената не е проектирана, а само, че няма признаци на доброжелателност, които биха могли да покажат ръката на дизайнер.
Стивън Уайнбърг
Всяка възможна вселена може да се обясни като работа на някакъв вид дизайнер. Дори вселена, която е напълно хаотична... би могло да се предполага, че е проектирана от идиот.
Стивън Уайнбърг
Работата на дизайнера се състои в това, да не прецака смисъла на дизайна.
Артемий Лебедев
Добрият уеб дизайн се отнася до характера на съдържанието, а не към характера на дизайнера.
Джефри Зелдман
Добрият дизайнер има технически познания - не се отнасяйте с нея като с някой, който е там, за да реши дали нещо трябва да бъде розово или оранжево.
Джефри Зелдман
Някой трябва да плати на нашите редактори, писатели, журналисти, дизайнери, разработчици и всички други специалисти, чиято страст и сълзи влизат във всяка част от полезно уеб съдържание.
Джефри Зелдман
Собствениците на фирми трябва да мислят за дизайнерите като архитекти, а не като декоратори.
Джефри Зелдман
Ние не правим фокус групи - това е работа на дизайнера. Нечестно е да питате хора, които нямат усещане за утрешните възможности от контекста на днешния ден, да проектират.
Джони Айв
Добрите дизайнери винаги трябва да са авангардисти, винаги една крачка пред времето. Те трябва - и трябва - да поставят под въпрос всичко, което обикновено се смята за очевидно. Те трябва да имат интуиция за променящите се нагласи на хората. За реалността, в която живеят, за техните мечти, техните желания, техните тревоги, техните нужди, техните навици на живот. Те също трябва да могат да оценяват реалистично възможностите и границите на технологията.
Дитер Рамс
Притеснява ме обезценяването на думата "дизайн". Сега се чувствам някак неудобно да ме наричат дизайнер. Всъщност предпочитам немския термин Gestalt-Ingenieur. Apple и Vitsoe са сравнително самотни гласове, които се отнасят сериозно към дисциплината дизайн във всички ъгли на своя бизнес. Те разбират, че дизайнът не е просто прилагателно, което да поставите пред името на продукта, за да повишите по някакъв начин изкуствено стойността му. Все по-малко хора разбират, че дизайнът е сериозна професия; и за нашето бъдещо благополучие се нуждаем от повече компании, които да приемат сериозно тази професия.
Дитер Рамс
Ние, дизайнерите, не работим във вакуум. Трябват ни бизнесмени. Ние не сме изящните артисти, с които често ни бъркат.
Дитер Рамс
Ние имаме това богатство от знания и талант като дизайнери да измисляме иновативни идеи. И по същество това, което правим, е решаването на проблеми.
Камерън Синклер
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща