Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дизайнер"
Дизайнер е възникващ синтез на художник, изобретател, механик, обективен икономист и еволюционен стратег.
Бъкминстър Фулър
Предоставям на тухлите и хоросана думите и ситуациите - режисьорът, актьорите и дизайнерите строят къщата.
Ерик Богосян
Модните дизайнери са диктатори на вкуса.
Карл Лагерфелд
Когато ръководителите ръководят като учители, стюарди и дизайнери, те изпълняват роли, които са много по-фини и дългосрочни от тези на властовите йерархични лидери.
Питър Сендж
Дизайнерът изживява своята професия, правейки от хаоса порядък.
Артемий Лебедев
По времето на пънка не се смятах за моден дизайнер. Просто използвах модата като начин да изразя съпротивата си и да се разбунтувам. Дойдох от провинцията и докато стигнах до Лондон, се смятах за много глупава. Амбицията ми беше да разбера света, в който живея.
Вивиан Уестууд
Но наличието на парфюм и лиценз като цяло е финансова необходимост. Дизайнерът трябва да извлече парите, похарчени за прототипи и всякакви подобни неща.
Вивиан Уестууд
Когато вие слушате, че дизайнерите се оплакват от своите професии, им кажете: "Не се увличайте, това са само дрехи".
Карл Лагерфелд
Инженерът и по-общо дизайнерът се занимава с това как трябва да стоят нещата - как трябва да бъдат, за да постигнат цели и да функционират.
Хърбърт Саймън
Няма на света дизайнер по-добър от самата природа.
Александър Маккуин
Когато бях малка, родителите ми наистина искаха само да бъда учен или лекар; те дори не бяха чували за юридическия факултет. Мисля, че дори тези дни, ако трябва да кажете на майка си, че искате да бъдете моден дизайнер, художник или писател, много азиатски родители биха се разтревожили, защото не смятат, че това е сигурна кариера.
Ейми Чуа
Обичам да съм моден дизайнер.
Роберто Кавали
Мисля, че Бог е най-фантастичният дизайнер.
Роберто Кавали
Мисля, че бях първият, който показа, че един дизайнер може да бъде като рок звезда, че хората трябва да обичат вашата мода, но също така да поставят вашето име заедно с вашата мода.
Роберто Кавали
Имам такова усещане, че хората просто се опитват да ги вкарат в прословутите 90-60-90. Производителите на дънки и знаменитите дизайнери правят дрехи с нулев размер. Защо? Как някой може да бъде нулев?!
Хайди Клум
Не съм сигурна обаче какво мисля за сегашната мода. Преди няколко години щях да кажа, че е наистина много лошо и едва ли някога ще видите някой да изглежда добре. Трябва да има някои много добри дизайнери по света.
Вивиан Уестууд
Просто използвам модата като извинение да говоря за политика. Тъй като съм моден дизайнер, това ми дава глас, който е наистина добър.
Вивиан Уестууд
Не исках да бъда моден дизайнер и през добрата половина от кариерата ми не ми харесваше. Винаги съм искал да правя други неща.
Вивиан Уестууд
Не гледам на себе си като дизайнер; Аз съм съсредоточен върху музиката.
Травис Скот
Истински уеб дизайнери пишат код. Винаги е било, винаги ще бъде.
Джефри Зелдман
Едно нещо, което повечето хора не знаят, е, че Стив Джобс е изключителен дизайнер.
Джони Айв
Това е много странно нещо за дизайнер да го каже, но едно от нещата, които наистина ме дразнят в продуктите, е, когато осъзнавам, че дизайнери размахват опашки в лицето ми.
Джони Айв
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща