Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Падение"
Животът е хоризонтално падение.
Жан Кокто
Падението не е провал. Провала в желанието да остана там, където съм паднал.
Шри Чинмой
Твърде бързото падение може да се вземе и за полет.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Падението на твърде превъзнасяните писатели винаги става с необикновена бързина.
Уилям Мейкпийс Такъри
Даже ако в моята обувка няма камък, аз непременно сам ще си сложа. Защото аз се боря с усещането за всячески комфорт? Може би защото моята версия на щастието означава да не бъдеш много щастлива. Аз възприемам живота по-скоро като падение от една стъпка на друга. Ако забавим движението, е възможно да достигна ниво, в което дебел пухкав килим ще ме предпази от много силна болка.
Хю Лори
Мъжът пада на колене пред жената само за да подпомогне нейното падение.
Василий Ключевски
Почти всички хора - роби, и това се обяснява с тази причина, поради която спартанците обяснявали падението на персите: те нямали силата да казват думата "не".
Никола дьо Шамфор
Животът, какъвто го познаваме, с всичките му възходи и падения, скоро ще свърши. Всички ние ще дадем сметка на Бог за това как сме живели.
Уилям Уилбърфорс
Чувствам, че възходите и паденията са част от кариерата на човек и това напълно зависи от начина, по който ги приема. Можете или да бъдете съборени от негативните неща, или можете да ги приемете по положителен начин и да се поучите от тях.
Дипика Падуконе
Всяка сянка, в крайна сметка, също е дете на светлината, и само този, който е познал светлото и тъмното, войната и мира, подема и падението, само той действително е живял.
Стефан Цвайг
Според мен съществува единствена форма на човешко падение - загуба на цел.
Айн Ранд
В мен живеят звяр, ангел и луд; моите съмнения въпроси са тяхна работа; моя проблем - тяхното покоряване и победа, падение и бунт; моите усилия - тяхното себеизразяване.
Дилън Томас
Имал съм възходи и падения в личния си живот.
Новак Джокович
Музиката е там, за да ви преведе през възходите и паденията на живота, добрите и не толкова добрите моменти.
Роб Халфорд
Не се борете за борбата. С други думи, животът е пълен с възходи и падения. Така че, ако се борите, не се притеснявайте, всички останали имат или ще имат в даден момент.
Шон Кови
Животът ви не може да бъде само за неща, които обичате или дори харесвате. Животът ви ще бъде за възходи и падения и това е само част от пътуването.
Джон Асараф
Бракът ми имаше своите възходи и падения като на никого, но когато стигна до него, разбрах, че е твърд. Липсва ми такава сигурност и подобна връзка с някого.
Джон Скалзи
Всеки полет започва с падения.
Джордж Р. Р. Мартин
Има много възходи и падения в битката.
Конър Макгрегър
В победата на злото е твоето падение. В доброто твое е твоето спасение.
Абдурахман Джами
Дори след поражението, след поредното падение, отново се вдигни се устреми напред и нагоре! Или ще се разбиеш, или ще ти пораснат криле...
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Човек може да свикне с всичко, но не и с мисълта за своето падение.
Веселин Георгиев
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща