Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Републиканец"
Отдавна се радвам на приятелството и другарството на републиканците защото по природа съм учител и бих искал да ги науча на нещо.
Удроу Уилсън
Всички хора се раждат сходно - с изключение на републиканците и демократите.
Граучо Маркс
Демократите са партията, която казва, че правителството ще ви направи по-умни, по-високи, по-богати и ще премахне тревата от моравата ви. Републиканците са партията, която казва, че правителството не работи и след това те се избират и доказват.
Патрик О'Рурк
Двете истински политически партии в Америка са Победители и Губещи. Хората не го разбират. Вместо това членуват във въображаеми партии – републиканци и демократи.
Кърт Вонегът
Карл Сейгън е мечтал да общува с извънземни. Той се е надявал, че те могат да поискат да общуват с нас, но вие знаете, че републиканците не могат да общуват с демократите. Вие знаете, че мъжете и жените изпитват трудности в общуването.
Жак Фреско
Аз също съм политически независим, така че не съм фен нито на демократите в Конгреса, нито на републиканците в Конгреса.
Кал Пен
Съвестта зависи от знанията и от целия начин на живот. Републиканците имат по-друга съвест от монархистите, имащите – по-друга от нямащите, мислещите – по-друга от неспособните да мислят.
Карл Маркс
Републиканците бяха много успешни. Има три неща, които американците не харесват: големи съюзи, голямо правителство и големи корпорации. Така че републиканците следват голямото правителство и големите профсъюзи и говорят само за малкия бизнес.
Анди Стърн
Републиканците използват мозъчни тръстове, за да измислят много от своите послания. Мозъчните тръстове са най-лошият, най-недисциплинираният пример за комуникация, който някога съм виждал.
Франк Лунц
Когато практикувате репортажи толкова дълго, колкото аз, вие се държите на разстояние от истинските вярващи. Или консерватори, или либерали, или демократи, или републиканци.
Боб Удуърд
Написах неща, които републиканците и демократите и всякакви фигури или мразят, или се чувстват много неудобно. Защото, правейки тези дълги проекти и книги, вие се доближавате до костите. И не ми се обаждат и не ме молят за вечеря.
Боб Удуърд
Републиканците искат по-малко правителство по същата причина мошениците искат по-малко ченгета: по-лесно е да се измъкне с убийство.
Джеймс Карвил
Говоря директно на хората и знам, че хората от Калифорния искат по-добро управление. Те искат да имат по-силно лидерство. Искат да има някой, който да ги представлява. И няма значение дали е демократ или републиканец, млад или стар.
Арнолд Шварценегер
Не считам себе си за умерен републиканец. Може да имам много, много умерени социални възгледи, но по въпросите за отбраната съм изключително по-твърд.
Колин Пауъл
Републиканците искат автокрация, при която правата на малцинствата и другите не са защитени.
Малкълм Нанс
Всяка седмица републиканците са развълнувани от нов кандидат, защото този, който им хареса миналата седмица, се оказа идиот.
Анди Боровиц
Дори да бях републиканец, Джордж Буш щеше да ме изгони от тази партия.
Такър Макс
Моята хипотеза е, че консервативните републиканци имат много ясни ценности и когато ги имаш, просто си по-спокоен.
Хелън Фишер
Работата при републиканците е, че те не се интересуват толкова от уважение, но обичат страха, поне в другите.
Джейн Смайли
За мен е самонадеяно да го кажа, но поне - като минимум - успях да повлияя на посоката на Демократическата партия във външната политика. И аз бях относително - самонадеяно да кажа - относително успешен законодателно в Сената, като успях да спечеля много приятели от републиканците и успях да прекося пътеката.
Джо Байдън
Демократите и републиканците много държат да направят собствеността на дома почти национална цел.
Едмунд Фелпс
Демократите искат да използват властта на правителството, за да направят живота на хората по-добър; Републиканците отговарят, че хората знаят повече от политиците. Смятаме, че и двамата може да се съгласят, че подтикването може да поддържа свободните пазари и свободата, като същевременно насочва хората в добри посоки.
Кас Сънстейн
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща