Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Остатък"
Мразех всяка минута от тренировките, но си казвах "Не се предавай. Страдай сега и живей остатъка от живота си като шампион".
Мохамед Али
Интересувам се от бъдещето, защото там ще прекарам остатъка от живота си.
Чарлз Кетъринг
Гледам към бъдещето, защото там смятам да прекарам остатъка от моя живот.
Джордж Бърнс
Войната уби всички остатъци от надежди и раздроби илюзиите. По време на войната аз наистина узрях.
Ален Делон
Не искам да прекарвам остатъка от живота си в речи.
Колин Пауъл
Когато осъзнаеш, че искаш да прекараш остатъка от живота си с някого, искаш остатъка от живота ти да започне максимално бързо.
Нора Ефрон
Разберете колко много ви е дал Бог и вземете от него това, от което се нуждаете; остатъкът е необходим на другите.
Августин
Всеки миг е момент на решение и всеки момент ни насочва неумолимо в посоката на остатъка от живота си.
Мери Балоу
Спомням си, че си мислех, че остатъкът от живота ми ще бъде соло. Не се разплаках, когато си помислих това - това беше просто осъзнаване, че съм отишъл толкова дълго, за да бъда самодостатъчен.
Нийл Патрик Харис
Това ме кара да си пожелая най-лошото нещо, което някога ще ми се случи, просто да побързам и вече да се случи. По този начин бих могъл да живея остатъка от живота си в блаженство, дори само защото знам колко по-лоши могат да бъдат нещата.
Меган Макафърти
Страх ме е, че ще прекарам остатъка от живота си в състояние на копнеж, независимо къде се намирам.
Мелина Маркета
Може би винаги е била там. Може би непознати първо влизат в сърцето ви и след това сте прекарали остатъка от живота си в търсене на тях.
Мелина Маркета
Дали определени събития в живота ни оставят трайна следа, замръзвайки част от нас във времето и това се превръща в пробен камък, с който измерваме остатъка от живота си?
Мери Пиърсън
Ако се притеснявате за сигурността на работата и нямате адекватен фонд за спешни случаи (в идеалния случай разходите за живот за осем месеца, скрити във федерално застрахована банка или кредитен съюз), трябва да се съсредоточите повече върху спестяването на пари, отколкото върху плащането на остатъка вашите кредитни карти.
Сузи Орман
Късметът е остатъкът от доброто планиране.
Дейвид Игнейшъс
Трябваше да знам дали мога да успея някъде другаде. Не исках да минавам през остатъка от живота си, чудейки се какво би могло да бъде, без да се подлагам на изпитание.
Кени Далглиш
Отворих устата си и почти казах нещо. Почти. Остатъкът от живота ми би могъл да се развие различно, ако бях... Но не казах нищо."
Халед Хосейни
Смятам да прекарам остатъка от живота си в бъдещето, а вероятно дори и по-дълго.
Ашли Брилиант
Ако направих нещо, за да нараня Франки и тя каза, че никога повече няма да се доближа до сърцето й, така или иначе ще прекарам остатъка от живота си в опити. Това е разликата между теб и мен, Том. Бих се върнал към момента, в който всичко се разпадна и бих започнал оттам.
Мелина Маркета
Наблюдението на природата ни учи, че всички живи организми са изградени на основата на грижата за другите. клетките в организма се свързват помежду си чрез взаимно даване с цел поддържане на целия организъм. Всяка клетка в тялото получава това, от което се нуждае за съществуването си, а остатъка от усилията си прекарва в грижа за целия организъм. Една невнимателна клетка, която не взема предвид околната среда и я впряга за свое собствено добро, е ракова клетка. Такъв егоистичен акт в крайна сметка води до смъртта на целия организъм.
Михаел Лайтман
Те търсят гладките остатъци от бутилки, лъскави монети от счупено стъкло, носени гладко от морето. Това се случва, когато нещата се счупят. Парчетата се разделят, разпръскват се. Те са очукани от елементите, полирани и излъскани гладко, след което се нанасят на далечни плажове. Всичките ви надежди и мечти.
Ноа Хоули
Можех да прекарам остатъка от живота си така: с него, през нощта, в Рим, очите ми бяха напълно затворени, единият крак беше свит около неговия. Мислех да се върна тук през следващите седмици или месеци - защото това беше нашето място.
Андре Акиман
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща