Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Французин" - страница 2
Мисля, че във Франция трябва да постъпваме като французите.
Марин Льо Пен
Ако мога да възстановя суверенитета, мисля, че Европа ще се промени напълно. Тя ще се промени радикално. И ако не мога да върна суверенитета, тогава ще помоля французите да напуснат ЕС.
Марин Льо Пен
Французите искат по-малко Европа и повече Франция.
Марин Льо Пен
Французите са преобладаващо убедени, че еврото е бреме. Връщането в адаптирана национална валута ще създаде милиони работни места и ще ни върне свободата.
Марин Льо Пен
Французите правят най-доброто вино.
Марко Пиер Уайт
Когато холандците, говорят един с друг, обичайно не употребяват ласкави обръщения, като, например, французите или германците.
Мери Мейпс Додж
Ти, чай, и от французина можеш да вземеш агне на хартия.
Михаил Михайлович Филипов
Въпреки факта, че французинът изглеждаше като зает човек, веднага щом ме погледна, наистина погледна, всичките му мисли и чувства бяха насочени към мен. За едно момиче е лесно да се пристрасти към такъв външен вид - сякаш светът около нея престава да се върти.
Одри Карлан
Марсилезата имаше онази прекомерна, непреодолима горчивина и индивидуалност на Средиземноморието, съчетана с непоколебимия и възвишен патриотизъм на французите.
Пио Бароха
Преди хиляда години китайците имаха напълно кодифицирана кухня, докато французите все още гризаха кости. Пръчиците за хранене съществуват от четвърти век пр.н.е. Вилиците се появяват в Англия чак през 1611 г. и дори тогава те не са били предназначени за ядене, а просто да държат месото неподвижно, докато го режете с ножа си.
Рут Райшил
Големите теми на канадската история са следните: Да не се държат американците, да се държат французите и да се опитва да накара местните да изчезнат по някакъв начин.
Уил Фъргюсън
За да получим китайския град, ще убием петдесет хиляди китайци и ще пожертваме десет хиляди французи.
Арман Лану
Най-мощното оръжие на французите, което все още представлява заплаха за всички страни и ги държи в ръцете на заплахата, се крие в убеждението, че те са в състояние да вдъхновят целия свят: действат в името на свободата и на доброто за народа.
Адам Йежи Чарториски
Англичанин, ако е изненадан от нещо, може да бъде смаян за час, американец половин час, французин четвърт час. И ето ни - не повече от три минути. В противен случай ще полудеем от скука.
Бепе Севернини
...какво може да бъде по-лошо за един французин от отложена наслада?
Дара Джой
Французите наричат оргазма малката смърт, но аз не съм съгласна. Това е животът. Той ми го вдишва, като ми дава своята същност. Когато се разбия над езика му, аз съм толкова пълен с душата му, че се треся и треперя.
Дженива Лий
Имаме нужда от млади французи, които искат да станат милиардери.
Еманюел Макрон
Французите са последователни.
Еманюел Макрон
Всъщност не се смятам за имигрант, защото съм роден французин; Винаги съм говорил езика. Никога не съм имал чувството, че съм чужденец. Имах голям късмет: дойдох във Франция и имах достатъчно пари да уча и да наема студио. Така че за мен не беше трудно.
Лейла Слимани
Много е важно да се каже, че френският не принадлежи на Франция и на французите. Сега имате много прекрасни поети и писатели на френски, които не са французи или алжирци - които са от Сенегал, от Хаити, от Канада, от много части на света.
Лейла Слимани
Когато започнах като млад готвач, бях италианка и бях жена, а всички останали в Ню Йорк бяха французи и мъже.
Лидия Матичио Бастианич
Французите намират красотата във великолепното и привидно светското.
Лорън Блейкли
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща