Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сняг" - страница 3
Тази кална локва е била някога бял сняг. Заобиколих я, изпълнен с уважение. (163)
Станислав Йежи Лец
Предложих на колегата Мъри да не играем мач в този студ и сняг, а да вадим червеното вино и да се почва. Аз черпя.
Димитър Пенев
Център на областта, в която съм се родил и главно негово селище е градът Монтана. За сто години той сменя четири пъти името си: Кутловица, Фердинанд, Михайловград, Монтана. Честата смяна на имената показва, че градът иска по някакъв начин да се скрие от себе си, без да остави следи, подобно на бягаща по снега лисица, която мете с опашка и заличава следите си. Не вярвам, че ще му се отдаде. Досега успява да заличава само имената си.
Йордан Радичков
След снощното обръщане на южняка в северняк и преминаването на дъжда в сняг, успя да възстанови някои щети, които снегоядът в планните причини и ето я пак снежната покривка над метър до около два. А в Европа могат само да ни завиждат за това.
Емил Чолаков
Кажи му "март" и стой и му гледай безобразията. Подмами щъркели и дръвчета и ей го – кучи студ и сняг. Е, може да не е на парцали, но все ще превали.
Емил Чолаков
А сняг – няма. Проверих – и в склада няма. Все така празен ще си остане синоптичният склад поне до края на седмицата.
Емил Чолаков
Ами бях в сутрешната емисия (на 1-ви април) и се чудех какво да кажа. И накрая излязох и казах, че вали сняг. И то пък се оказа, че доста хора са тичали до прозорците, за да видят дали е истина.
Емил Чолаков
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща