Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Подобряване" - страница 2
Моята научна работа се обосновава единствено от неудържимия ми копнеж да разбера тайните на природата и от никакви други чувства. Любовта ми към справедливостта и стремежът ми да допринеса нещо за подобряване условията на човешкото съществуване са съвсем независими от моите научни интереси.
Алберт Айнщайн
Подобряването на езика ви е огромно удоволствие, не по-малко от това да се обличате добре, само по-малко скъпо...
Дмитрий Лихачов
Дори ако човек се провали в живота, ако направи един принос за подобряването на обществото, той е изпълнил целта си.
Майкъл Толбот
Има определени стандарти като защитата на малцинствата и подобряването на техния живот, които сега трябва да бъдат подобрени.
Марти Ахтисаари
Филантропията не е свързана с парите. Става въпрос за използването на каквито и ресурси да са на една ръка разстояние и прилагането им за подобряване на света.
Мелинда Гейтс
Да живееш - това означава да се бориш, не само за живота, а за пълнотата и неговото подобряване.
Николай Рубакин
Както винаги, работете с вашата фигура; драпирането, плисетата и пропорциите могат да направят чудеса, когато става въпрос за скриване на недостатъци и подобряване на активите.
Нина Гарсия
Ценообразуването на доставката на вода по-близо до реалните й разходи е необходима стъпка за подобряване на ефективността на използването.
Норман Борлауг
Като се има предвид, експерименталните упражнения в екип могат да бъдат ценни инструменти за подобряване на работата в екип, стига да са насложени върху по-фундаментални и подходящи процеси.
Патрик Ленсиони
Наистина, статистическото моделиране, базирано на тези резултати, дори предполага, че един от ефектите на чумата е значително подобряване на продължителността на живота.
Питър Франкопан
Но ако настроим умът си за подобряване на технологията, можем да я подобрим в посока, която ни се струва важна и дори с по-бързи темпове.
Пол Ромър
Откривам, че диетите с ниско съдържание на протеини често допринасят за подобряване при пациенти с проблеми с имунната система... Всъщност, трудно би било да станем дефицитни на протеин у нас, дори и да сте опитали.
Андрю Уейл
За подобряване на храносмилането пия бира...при липса на апетит пия бяло вино, при ниско кръвно налягане - червено вино, при високо - коняк, при ангина - водка. - А вода ? ... - Такава болест още не съм имала.
Рита Леви-Монталчини
Положително въздействие произтича от нашето признание, че сме сгрешили или мисленето ни е било погрешно. "Аз сгреших" са две малки думи, които могат да помогнат за подобряване на собственото ни положително отношение.
Рич Девос
Мисля, че възможността за подобряване на расовите отношения в Съединените щати е временно отложена.
Стивън Амброуз
Човек заслужава признание, когато постигне нещо важно. Нещо, което осигурява подобряване на неговия живот и живота на семейството му и, когато е възможно, на човечеството.
Терез Ан Фаулър
Трудно е за хората да говорят за ресурси, когато става дума за спасяване на животи или тяхното удължаване или подобряване. Това често се приема за безсърдечие. И все пак, докато ресурсите не са безкрайни – а те никога не са безкрайни - най-състрадателното нещо, което трябва да направите, е да използвате мозъка си и да разберете как да направите най-доброто с това, което имате.
Ханс Рослинг
Позитивната психология е едновременно движение и наука. Движението включва абсолютно всеки, който се интересува от основани на факти подходи за подобряване на благосъстоянието, както за себе си, така и за своята общност. Каня ви да се присъедините към това движение!
Барбара Фредриксън
Изкуството не е просто декоративно, подобряване на живота. Това е път сам по себе си, изход от предсказуемото и конвенционалното... карта към самооткриването.
Габриела Рот
Винаги сме знаели, че музиката е добра за подобряване на настроението ви.
Даниел Левитин
Емпатичните, емоционално интелигентни работни среди имат добър опит в повишаване на креативността, подобряване на решаването на проблеми и повишаване на производителността.
Даниъл Голман
Подобряване на уменията на колегите по човешки ресурси. Най-добре учащите са и учители. Инвестирането в изграждане на умения на колегите по човешки ресурси изисква хората да бъдат ясни и дисциплинирани относно актуална област, инструмент или технология.
Дейв Улрих
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща