Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Скок" - страница 2
Имаше ли нещо на света по-вярно от този интуитивен скок на сърцето?
Ричард Русо
Едно ново възприятие, една нова мисъл, един акт на предаване, една промяна в сърцето, един скок на вярата, могат да променят живота ви завинаги.
Робърт Холдън
Живея за да разширявам своите хоризонти и да се наслаждавам. Но удоволствието е това, към което е нужно да се отнасяме сериозно. Подобно на хокея. Трябва да страдате, за да разберете, как да преодолявате страховете си, преди да можете да оцените това. Това е такова безумие, като скок от самолет.
Рой Дюпюи
Професионалистът извършва бизнеса си в реалния свят. Бедства, несправедливост, лоши скокове и гнили колове, дори добри прекъсвания и късметлийски отскоци, всичко това съставлява основата, върху която трябва да се води кампанията. Теренът е равен, професионалистът разбира, само в рая.
Стивън Пресфийлд
Направете скок на вярата и вижте, че тези размирни води нямат власт над вас, освен ако не им я дадете, и дори тогава те лъжат.
Тед Декър
Многобройни социални явления показват циклично поведение, било то при движение на вълната или при скокове. Терморегулаторът ни напомня да потърсим времето за забавяне или за натрупан инвентар като топлата вода.
Томас Шелинг
Пробуждане е скок с парашут от сън.
Тумас Транстрьомер
Но въпросът, мисля, е, че някои хора трябва да направят скок понякога, а ако не го направят, ще затънат до уши - завинаги...
Уилям Гибсън
Яденето на пшеница е като катерене на лед, качване на планина и бънджи скокове, е екстремен спорт. Това е единствената често срещана храна, която носи свой собствен процент на дългосрочна смъртност.
Уилям Дейвис
Хората са очаровани от света над тях, защото изглежда толкова недостижим. Моят скок им даде възможност да дойдат заедно за пътуването. Те можеха да гледат на живо на екраните си как някой се издига чак до стратосферата.
Феликс Баумгартнер
Никога не бих си помислил, че скокът ми с парашут ще предизвика такъв бликащ ентусиазъм. Все още не разбирам какво точно съм постигнал, въпреки че винаги съм подозирал, че това ще бъде наистина грандиозен момент.
Феликс Баумгартнер
Междусекторните иновации, от друга страна, променят света със скокове в нови посоки.
Франс Йохансон
Всяка увереност, всяка молба за съвет беше скок на вярата и всички ние имахме ужасяващи истории за моменти, когато сме го изгубили.
Чандлър Бейкър
Мъжете имат промени в настроението. Жените имат скокове на настроението, вихри на настроението, контури на настроението.
Бил Пронзини
Когато пиша, си говоря постоянно, за да съм сигурен, че звучи добре; има някакъв хубав ритъм и хубав скок към него.
Брайън Азарело
Ще имате прекрасни скокове напред. Тогава трябва да има време на консолидация преди следващия скок напред. Приемете това като част от процеса и никога не се отчайвайте.
Айлийн Кади
Ако искате да родите истинското си аз, ще трябва да се разровите дълбоко в това ваше тяло и да оставите душата ви да вие. Понякога трябва да направите скок на вяра и да се доверите, че ако изключите главата си, краката ви ще ви отведат там, където трябва.
Габриела Рот
Фосет никога не би могъл да направи последния скок на съвременния антрополог и да приеме, че сложните цивилизации са в състояние да възникнат независимо една от друга.
Дейвид Гран
Започнах да мисля за това какво движи иновациите и какво може да бъде социалното й значение. Следващата стъпка беше да се мисли, че новаторите правят скок в неизвестното. Това ме доведе до мисълта, че тя също е източник на забавление и ангажираност на служителите.
Едмунд Фелпс
Това [терористични атаки на 11 септември] не беше част от нищо. Това беше скок в друга сфера - сферата на лудите абстракции и митологичните общности, включващи хора, които са отвлекли исляма за свои собствени цели. Важно е да не попаднете в този капан и да се опитате да отговорите с някакъв метафизичен отмъщение.
Едуард Саид
Душата ми направи уплашен скок в петите, скочи, удари глупавите ми мозъци и едва тогава разбрах всичко.
Елена Усачева
Бракът е скок в неизвестното. Тук всеки служи като предпазна мрежа един към друг, както в цирк.
Ерика Бауърмайстър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща