Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Зала" - страница 3
Били сме в изолация? Ако противното значи да се обединим с Манолова, Дончева и Рашков, по-добре да си стоим,,изолирани" в пълните зали. Когато всички са заедно в управлението, народът е в опозиция. Били сме и от двете страни. Еднакво силни сме! И ченгеджийските опити да ни сплашват кметовете няма да постигнат резултат. И манипулираните машини няма да ни вземат 15-ата победа.
Бойко Борисов
Социология в Медовец! И тези хора имат нужда от удобства. През 2020 г. правителството на ГЕРБ отпусна близо 1 млн. лв. за ремонт на 4 улици и за изграждане на спортна зала и спортна площадка в селото.
Бойко Борисов
В края на кампанията съм спокоен за ГЕРБ. Партията е жива, единна и с добро бъдеще. Навсякъде ни посрещаха пълни зали, които показваха реалната социология. Ние имаме всичко, което останалите нямат - лидер, огромна подкрепа и ясни цели. Затова пак ще победим.
Бойко Борисов
Нужни са повече депутати в залата, но не за сметка на тишината.
Гиньо Ганев
Когато ръкопляска цялата зала, е радостно, но когато само половината – не съвсем.
Гиньо Ганев
Да се поздравим с това гласуване! Никой не е против и никой не се въздържа, освен тези, които са извън залата.
Гиньо Ганев
"Драги Тошев, аз съм стар европеец, може би по-европеец от доста хора в тази зала. И бъдете абсолютно сигурни, че целта на нашето правителство и лично моята е да се приобщим час по-скоро към Западна Европа със западни моди и със западни отношения." - Симеон за сътрудничеството с ПАСЕ.
Симеон Сакскобургготски
Един фехтовач – сръчен, но страхлив, остроумен и галантен към дамите, обаче импотентен, го определили така: "Бива го да върти сабята и да завърта женските глави, но дуелът го плаши – и в залата, и в леглото."
Никола дьо Шамфор
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща