Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Зала"
Причината, поради която мързелът рядко се налага като начин на живот, се свежда до една проста причина: парите. От активен начин на живот могат да се направят богатства. Фитнес залите начисляват такси. Но никой няма да прави пари от сън. Безплатен е.
Том Ходжкинсън
Физкултурата удължава живота с пет години, но тези пет години е нужно да се прекарат в спортната зала.
Михаил Жванецки
Истинският акт на брака се случва в сърцето, а не в балната зала или църквата или синагогата. Това е избор, който правите - не само в деня на вашата сватба, но отново и отново - и този избор се отразява в начина, по който се отнасяте към съпруга или съпругата си.
Барбара де Анджелис
Фитнес залата трябва да е незаконна. Това е унизително.
Лори Халсе Андерсен
Правосъдието няма нищо общо с това, което става в съдебната зала; правосъдието е това, което излиза от съдебната зала.
Кларънс Дароу
Наслаждавам се на съдебната зала като на друг вид сцена, но не толкова забавна като Бродуей.
Мей Уест
Съпротивлението, с което се бориш в залата, и съпротивата, която преодоляваш в живота, са единствените, които могат да изградят силен характер.
Арнолд Шварценегер
Адвокатите са великолепни актьори. Само си представете всеки ден трябва да играят. Обаче голяма разлика между съдебната зала и снимачната площадка няма.
Моника Белучи
Винаги съм усещал тази стена - между това, което виждам на сцената, и това, което се случва вътре в мен. 3D форматът се превърна в истинско откритие за мен: премахва границата между залата и сцената, залата и екрана.
Вим Вендерс
Светът не е зала за безделници, а голяма работилница и човек не е торба за смилане на храна и празен живот, а преди всичко творец и създател.
П. А. Сорокин
Един ден посетих един човек, който е направил богатство като брокер. Той седеше в офиса си с компютъра си. Наемам хора от тук и сключвам сделки от тази стая, каза ми той. След това ме заведе в търговската зала. Никой не говореше с никой друг, мястото беше тихо като гробница, всички седяха там и гледаха своите терминали - страхотна дума, терминал. Казвам ви, това ме плаши.
Стъдс Търкъл
Мразя истории, в които човек има професия и никога не го виждате да работи, като всички онези прекрасни филми на Кари Грант, където той е хирург и никога не го виждате в операционната зала.
Том Улф
Бих искал да предложа бавно колоездене. Пътуване с колело. С един удар премахвате необходимостта и абсурдната цена на обществения транспорт. Колоезденето е почти напълно безплатно. Вече няма нужда от фитнес залата, тъй като ставате във форма с колоездене. И можете да вървите със собственото си темпо.
Том Ходжкинсън
Защо трябва да изграждаме много големи пространства, когато те не са необходими? Можем да проектираме зали, простиращи се на няколко километра и покриващи цял град, но трябва да попитаме, какво всъщност прави той? От какво наистина се нуждае обществото?
Фрай Ото
Възможно ли е да се каже с увереност, че публиката в залата няма нищо общо със събитията на сцената?
Юкио Мишима
Медитацията е като фитнес зала, в която развивате мощните умствени мускули на спокойствие и проницателност.
Аджан Брам
Волтер не е нито първият, нито последният, превърнал затвора в зала на славата. Затворът ограничава само тялото, но дали ще се отрази на ума, зависи само от ума.
Кларънс Дароу
Агресорът трябва да знае: възмездието е неизбежно, той така или иначе ще бъде унищожен. И ние като жертва на агресия, ние като мъченици ще отидем в рая, а те просто ще умрат. Защото дори няма да имат време да се покаят (смях в залата).
Владимир Путин
Шампионите не са в спортните зали. Шампионът ражда това, което е вътре в човека - желания, мечти, цели.
Мохамед Али
Брилянтните лектори не трябва да се губят в лекционните зали: те трябва да се появяват по телевизията. Нуждаем се от черни пазарни университети, в които хората просто си помагат и които не пропускат бедните.
Тиодор Зелдин
Любовта трябва да бъде романтична. В противен случай е по-добре да ходиш в спортната зала.
Ъруин Шоу
Отлично шоу. Нито един сух стол в залата!
Кийт Ричардс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща