Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Списание" - страница 2
Да си възрастен означава да знаеш, че има нещо повече от това да имаш любовта на живота си или другите глупости, които изпълват страниците на списанията: да се справяш добре, да живееш страстите си, да бъдеш с голям успех. Защото има и време, смърт и безкрайна война, която животът води срещу вас. Да бъдеш в двойка означава да се вкопчиш в спасителен сал, клатушкащ се на ръба на пропастта.
Никола Матийо
Но никога не само списанията са направили разликата, не мисля. Това е и начинът, по който учениците са един с друг... начина, по който говорят за книги, автори и себе си. Не само техните проблеми, но и техните страсти. Начинът, по който формират малко общество и обсъждат всичко, което има значение за тях. Книгите запалват огъня - независимо дали става дума за вече написана книга или празен дневник, който трябва да бъде попълнен.
Мег Уолицър
Ето нещото: обичам това, което правя за списанието, и обичам това, което правя по телевизията. Когато правиш нещата, които обичаш, не е лошо. Става дума за това да си много организиран.
Нина Гарсия
Ключът към това да не бъдете отхвърлен, ако пишете за списание, е да знаете да четете това списание и да знаете всичко за тях, преди изобщо да подадете заявление.
Омър Хикъм
Помислете всеки път, когато сте виждали някой да бъде обективиран, малтретиран, поробен. Виждаме го постоянно по телевизията, в списанията, в интернет. Ние сме вцепенени, така че не правим нищо. Натрупването на пасивност може да направи четенето за тази експлоатация неудобно. И понякога, когато пиша, си мисля за това така: "Хората изглежда обичат боклука, така че ето на какво мирише боклукът..."
Отеса Мошфег
Хората отиват на кино, за да гледат филм и всичко, за което мислят, е целулитът на актрисата, който видяха в списание.
Робърт Карлайл
Някои списания се управляват отгоре надолу, където главният редактор решава каква ще бъде всяка статия и кой ще ги напише, след което те се раздават. Идеята ми е да го направя обратното, да го направя отдолу нагоре.
Рут Райшил
Това, което често, твърде често се случва в списанията е, че в крайна сметка получавате страхотен редакционен продукт и след това продавате неща, които всъщност не одобрявате.
Рут Райшил
Списание може да достигне до стотици хиляди потенциални клиенти за модна марка. Начинът да достигнете милиард? Облечете актрисите, които се състезават за внимание на силно телевизионно събитие.
Тамара Мелън
Струва ми се странно, че актьорите са на кориците на списанията.
Тони Колет
Понякога пиша надписи върху бордните списания и след това ги поставям в джоба на седалката.
Шон Тан
В САЩ, когато хора като мен започнаха да пишат неща за неравенството, икономическите списания нямаха класификация за неравенство. Не можах да намеря къде да изпратя документите си за неравенството, тъй като нямаше такава тема. Имаше благосъстояние, имаше здравословни проблеми, очевидно имаше търговия. Финансите имаха стотици подгрупи.
Бранко Миланович
Фундаменталната невъзможност е да има списание, което да е анархично и същевременно формулирано. Тези не могат да съвпадат.
Дейв Ицкоф
Спрях да чета вестници, списания и съвременни книги; Изключих и телевизора и радиото - и не съжалявах нито за минута.
Джак Фини
Всяка година в началото на пролетта, през сезона на Великия пост, който започва в Пепелната сряда и завършва на Великден, се появяват множество книги, статии от списания и телевизионни предавания за Исус.
Джей Парини
Воденето на списание е журналистическа задача и част от забавлението да си журналист е, че трябва да сменяш работата си толкова често. Въпреки че няма посочен лимит за срок, четири или пет години трябва да са достатъчно време, за да поставите своя печат върху публикация.
Джейкъб Уайсбърг
Ако звезда е този който излъчва светлина, аз не мога да бъда звезда. Но ако звездата е този който за пари и корици на списания, тогава това е мерзко, а аз не искам това!
Жюлиет Бинош
Потокът от снимки помете язовирите на паметта. Никога досега един период не е знаел толкова малко за себе си. В ръцете на управляващото общество изобретяването на илюстрирани списания е едно от най-мощните средства за организиране на стачка срещу разбирането... "Идеята за образ" прогонва идеята.
Зигфрид Кракауер
Защо мъжете получават списания и книги за инвестиране и забогатяване, докато жените получават лекции за икономисването на стотинки в хранителния магазин и намаляването на колекциите ни от обувки?
Кимбърли Палмър
Не си правете илюзии. Отслабването иска време. Фигура за бански за две седмици има само в списанията.
Кристиан Барнард
Това беше обичайният вид академична битка: бележки под линия на десет крачки, подкрепени от ехидни статии в академични списания и много снайпери за методологията, тласък и париране на източник и противоизточник. Източниците ми трябваше да са по-добри.
Лорън Уилиг
Ако имате договор с "Ню Йоркър", договорът посочва броя на думите, които ще публикувате в списанието годишно. Получавам пари от думата, както повечето писатели. Това е една от причините статията за сциентологията да е дълга 25 000 думи!
Лорънс Райт
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща