Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "База" - страница 3
Всички експерименти са направени на базата на традиция; цялата традиция е кристализацията на експеримента.
Луис Макнийс
Не можеш да свалиш режим на базата на състраданието. Трябва нещо по-устойчиво, по-силно.
Надин Гордимър
"Шокирам съм колко лесно неинформираните хора стигат до окончателно мнение без да имат дори основа, на базата на която да дадат оценка.
Уилям Голдинг
Благодаря на всички за подкрепата! Благодаря и на колегите от полицията за професионалното отношение! Бях извикан да давам сведения по три сигнала. И трите са на база кой какво е чул от друг, който също е чул нещо. И то преди 12 години. Това е несериозен опит да ме сплашат и унижат. Така работят комунистическите служби на Рашков. ЦИК също беше впрегната да ме унижава вчера, но през нощта се усетиха, че ако ме оставят депутат, не могат да ме викат на разпит и си смениха позорно решението. За всичко това е отговорен Радев. Аз ще му простя, но народът и историята – не!
Бойко Борисов
Ситуацията в Афганистан бързо излиза извън контрол. През годините България като лоялен член на НАТО и ЕС даде своя дял в подкрепа на афганистанския народ. Днес обаче сме изправени пред нови предизвикателства. Демократичната международна общност не трябва да позволява Афганистан отново да се превръща в база за международен тероризъм, нито зверствата на талибаните от миналото да останат ненаказани. Афганистанският народ трябва да знае, че има подкрепата на света, а тези които се готвят да вземат властта - ясно да чуят от всички, че насилие и хаос, потискане на правата на жените и други издевателства няма да останат без последствия. Надявам се България да бъде сред страните в НАТО и ЕС, които ясно заявяват такава позиция!
Бойко Борисов
Свещената формула на позитивизма: любовта като принцип, редът като база, и прогресът като цел." - "La formule sacrée du positivisme : l'amour pour principe, l'ordre pour base, et le progrès pour but.
Огюст Конт
Вариант 1. Или ще бъде федерална обединена държавна структура - Съединените европейски щати, или ще се прави на базата на отделни договори, споразумения - няма значение, важен е резултатът... Има много анекдоти относно това: както и да постъпиш през брачната нощ, резултатът трябва да е един и същ.Вариант 2. Единна икономическа зона не може да работи ефективно без единна бюджетна и фискална политика... Как ще стане това? Знаете ли, има един анекдот: без значение как се държите през брачната нощ, резултатът накрая трябва да е същият.
Владимир Путин
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща