Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Романтика" - страница 3
Любовта на живота ти е човекът, който те кара да забравиш какви са били всичките ти стандарти и предварително създадени представи за любовта и романтиката.
Карла Нигърс
Измъкнете се от леглото рано сутрин, за да направите прясно кафе или, още по-добре, я оставете да се накисне в гореща вана за един час след тежка нощ... Какво е това, ако не романтика?
Каролин Браун
Обожавам да играя във филми за любовта. Това удовлетворява моята страст към романтиката, понеже в живота аз съм много практична и приземена.
Кери Мълиган
Трябваше да изчакам две или три години, за да осъзная наистина това, което винаги съм подозирал: че тази история надминава по романтика и интензивност най-невероятните измислици.
Лоран Бине
Имам масови читатели да се оплакват, че книгата наистина е романтика, а читатели на романтика се оплакват, че книгата не е романтика - със същата книга! Наистина зависи от очакванията на отделния читател, който влиза в историята, а това е много трудно да се предвиди от човек на човек.
Лорън Уилиг
Книгите ми попадат в колебливата среда между историческа фантастика и историческа романтика.
Лорън Уилиг
Когато си млад, всичко изглежда като романтика. На 96 години все още мога да се чувствам романтично да публикувам млади непознати писатели.
Лорънс Ферлингети
В политиката бавното упорство винаги взема връх над необузданата сила, щателно разработеният план – над импровизирания порив, реализмът – над романтиката.
Стефан Цвайг
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща