Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Изследовател"
Престъпникът, подобно на артиста, е социален изследовател.
Маршал Маклуън
Архитектите трябва да мечтаят, ние трябва да търсим нашите Атлантиди, да бъдем изследователи, авантюристи и все пак да изграждаме отговорно и добре.
Ренцо Пиано
Традиционните изследователи на пазара са студени, пресметливи и научни.
Франк Лунц
Данните не генерират теория - само изследователите правят това.
Хенри Минцбърг
Днес тиранинът управлява не по клуб или юмрук, а прикрит като пазарен изследовател, той пасе стадата си по начините на полезност и комфорт.
Маршал Маклуън
Наблюдателят е наблюдаваният. Изследователят е това, което изследва.
Джиду Кришнамурти
Човешките същества са лоши изследователи, подложени на суеверия, пристрастия, предразсъдъци и ДЪЛБОКА склонност да виждат това, което искат да видят, а не това, което наистина има.
Морган Скот Пек
Винаги съм искал да бъда изследовател, но - изглежда, бях обречен да бъда нищо повече от много глупав човек.
Майкъл Палин
Моята мисия в Гугъл е да развивам разбирането на естествения език с екип и в сътрудничество с други изследователи в Гугъл.
Рей Кързуайл
Силата на волята е най-важното качество на изкусния изследовател. Само умеещият да управлява своята воля, може да се надява да преодолее трудностите, които природата издига на пътя му.
Руал Амундсен
Не съм естествен изследовател и не се затъвам в това, но мисля, че ако го разберете правилно през първата половина, хората ще ви простят и след това можете да продължите с историята.
Сара Пинбъра
Бях виждал рак на по-клетъчно ниво като изследовател. Първият път, когато влязох в раковото отделение, първият ми инстинкт беше да се откажа от случващото се - сложността, смъртта. Беше много мрачно време.
Сидхарт Мукхърджи
Вярвам, че най-големите постижения в областта на рака могат да дойдат от блестящи изследователи, базирани в Индия.
Сидхарт Мукхърджи
Това е нещо нагоре и надолу, човешките цели, защото човекът винаги е изследовател, авантюрист.
Сизар Милан
Телевизионните репортери всъщност не се наричат репортери. Те се наричат изследователи. И това всъщност всичките са.
Том Улф
Съвременните научни знания се появиха на части. Историците писаха за човешката история; физиците се занимаваха с материалния свят; и биолози са изследвали света на живите организми. Но имаше малко връзки между тези дисциплини, тъй като изследователите се съсредоточиха върху правилното определяне на подробностите.
Дейвид Крисчън
Човек, отдал живота си на своите убеждения, е направил за човечеството повече, от колкото изследовател, открил нов метал или дал название на нов газ.
Джеймс Ръсел Лоуел
Вземете млади изследователи, обединете ги във виртуално уединение, дайте им безпрецедентна степен на свобода и засилете натиска чрез насърчаване на конкурентоспособността.
Джеймс Д. Уотсън
Часовете, които потребителите на Фейсбук влагат в своите профили, списъци и актуализации, са трудът, който Фейсбук след това продава на пазарни изследователи и рекламодатели, които обслужва.
Дъглас Рушкоф
В дигиталната вселена нашата лична история и нейното чувство за разказ са заменени от профила ни в социалните мрежи - моментна снимка на настоящия момент. Самата информация - нашата социална графика от приятели и харесвания - е продукт, който се продава на пазарни изследователи с цел по-добро прогнозиране и насочване на бъдещето ни.
Дъглас Рушкоф
Изследователите са установили, че мозъкът определено изпраща нерви директно към органите на имунната система, а не само към сърцето и долната част на червата. По този начин и мозъкът влияе върху тялото.
Елизабет Блекбърн
Историята на науката познава редица случаи, когато изследователят е притежавал всички важни факти за нова теория, но просто не е успял да зададе правилните въпроси.
Ернст Майр
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща