Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Говорене" - страница 2
Правя три неща: говорене или преподаване, което ми харесва най-много, обучението е мястото, където научавам всичко, а писането е там, където достигам до хората.
Маршал Голдсмит
Не ви ли поставя в неизгодно положение, че сте прекалено запознати? По-официалният начин на говорене не означава само, че сте учтиви, но е и начин да се защитите.
Михаил Себастиан
Хората объркват, злоупотребяват, разменят мисленето и говоренето, без да осъзнават, че говоренето е за комуникация, а мисленето е за действие.
Моше Фелденкрайс
Тя също беше невероятно уверена, с начин на придвижване и говорене, който съобщаваше, че няма нужда някой да й казва, че е красива или си заслужава.
Пола Маклейн
Цялата тайна на успеха в публичното говорене е да говорите с хората, а не да говорите пред тях!
Радислав Гандапас
Говоренето за миналото е като котка, която се опитва да обясни, че се спуска по стълба.
Робърт Лоуъл
Говоренето е евтино... Именно начинът, по който организираме и използваме живота си всеки ден, говори това, в което вярваме.
Сесар Чавес
Кучетата търсят внимание от вас. Но като им обръщате това внимание, когато го искат, вие подсилвате лошото, хиперактивното или тревожното поведение, което се опитвате да избегнете. Практикувайте - без докосване, без говорене, без зрителен контакт - и вижте как се справяте. Може да се изненадате колко бързо кучето се установява и гледа на вас като на свой водач на глутницата за посока.
Сизар Милан
Не става дума за това колко пари ми плащат. Това е просто любов към битката един на един. Чувствам се у дома. Обичам входовете на ринга, говоренето. Аз съм господарят на всичко.
Тайсън Фюри
Може би съм наивен, но не мисля, че говоренето за Холокоста с пълен и пълен цинизъм е възможно за израелските политици. Неизбежно е Холокостът да е част от израелската политика.
Тимъти Снайдър
Измислете своя начин на говорене. Когато повтаряме същите думи и фрази, които се появяват в ежедневните медии, ние приемаме липсата на по-голяма рамка.
Тимъти Снайдър
Гледането е за младите, а говоренето е за старите.
Том Савидж
Истината е престижна; говоренето на истината е съдбата на смелите хора. Вярно е също така, че понякога истината обездвижва всичко, до което се докосне.
Антонио Итурбе
В света няма недостиг на милосърдие в даването, но сравнително малко се упражнява в мисленето и говоренето.
Филип Сидни
Социологията е науката за говоренето, а в социологията има само един закон. Лошите разговори прогонват доброто.
Франк Найт
Говоренето е единствената черта, в която жената превъзхожда мъжа. Помислете какво се случва, когато една двойка се кара. Мъжът се опитва да говори с жената. Глупавият глупак - той никога не може да спечели.
Хари Харлоу
Имах години практика, за да се науча да изглеждам щастлива при каквито и да е обстоятелства и аз бях кралица на безразсъдното говорене.
Шарлейн Харис
Говоренето може да трансформира умовете, което може да трансформира поведението, което може да трансформира институциите.
Шерил Сандбърг
Свикнали сме да определяме човек по професията му и когато работата си свърши, човекът изчезва с нея. Това не е правилно. Марта винаги е била цялостна личност; заетостта е не повече от аксесоар за нея, като гривна, прическа или начин на говорене.
Давид Машадо
За много от нас обратното на говоренето не е слушането. Чакане. Когато другите говорят, ние обикновено разделяме вниманието си между това, което те казват сега, и това, което ще кажем по-нататък - и в крайна сметка правим посредствена работа и за двете.
Даниъл Пинк
Никога не съм разбирал хора, които са казвали, че най-големият им страх е публично говорене, паяци или някой от другите дребни ужаси. Как можеше да се страхуваш от нещо повече от смъртта? Всичко останало предлагаше моменти на бягство: парализиран човек все още можеше да чете Дикенс; човек, който е в хватката на деменцията, може да има проблясъци на абсурдната красота.
Дейвид Бениоф
Големите хора монополизират слушането. Малките хора монополизират говоренето.
Дейвид Шуорц
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща