Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стабилност" - страница 2
Две решения навредиха на стабилността както на еврото, така и на Европа: преждевременното приемане на Гърция в еврозоната и нарушаването и последващото отслабване на пакта за стабилност и растеж.
Хелмут Кол
Стабилността и спокойствието в нашата земя няма да дойдат от цевта на пистолет, защото мира без справедливост е невъзможност.
Дезмънд Туту
Помислете за степента и стабилността на небесата и след това най-после престанете да се възхищавате на безполезни неща.
Боеций
Севиля, от друга страна, продължи да разказва на емоционалния Франсиско историята на испанските евреи. Суровите християнски кралства в Северна Испания решиха да облагодетелстват евреите, когато мюсюлманските държави на юг започнаха да ги преследват. Посрещането обаче не доведе до образуването на сърдечна връзка между Църквата и синагогата. Църквата все още трябваше да се консолидира и присъствието на тези, които бяха избраният народ, постави под въпрос стабилността на някои традиции.
Маркос Агинис
Младостта търси приключения, старостта се стреми към стабилност.
Нагиб Махфуз
Имам отговорността да преведа мира и стабилността за бъдещите поколения.
Надия Мурад
Нуждаем се от сила, която да признае, че само чрез развитие и свобода, чрез образование и здравеопазване, чрез по-добри приоритети и по-мъдри инвестиции, можем да постигнем стабилността, която търсим.
Оскар Ариас Санчес
Това, от което се нуждае най-много светът за стабилността си и от какво се нуждае САЩ за националната си сигурност, е икономическият растеж, който се ръководи преди всичко от разширената употреба на въглерод.
Робърт Зубрин
Постоянно движение, постоянно движение. Всичко се променя. Хората се разминават - аз не успявам и да хлъцна, а те вече са далеч. Аз съм единственият остров на стабилност в този град.
Рутгер Хауер
Как можете да имате тази отправна точка, тази стабилност, необходима за поддържане на приемствеността на себе си ден след ден?
Антонио Дамазио
Историкът оценява, че инвестициите на заможните класи в Банката на Англия са ги оженили за съдбата на нацията като цяло и за поддържането на нейната стабилност.
Уолтър Ръсел Мийд
Степента, до която двама души във връзката могат да повдигат и решават проблеми, е критичен маркер за стабилността на връзката.
Хенри Клауд
Цената на стабилността често е намалените възможности за растеж.
Шерил Сандбърг
Стабилността е резерват за глупаци.
Ювал Ноа Харари
Безценните неща имат значение не за тяхната стойност, а защото ни предлагат трайно напомняне за стабилност и постоянство.
Барбара Т. Бредфорд
Интернет донесе много похвални неща, но просперитетът, стабилността, отчетността и честната политика не бяха четири от тях.
Брус Стърлинг
При всички хора потребностите са различни. Но аз мисля, че човек на каквато и възраст да е, винаги иска покой и стабилност. Здраве.
Владимир Етуш
Така, еволюцията носи стабилност, а прогресът уязвимост.
Джийн Лидлоф
Няма един човек, който да изпълни всичките ви нужди. Можете да изберете партньор, който е с вашия интелектуален равен и той може да не е най-съвместимият ви сексуален партньор. И тогава има двойственост между сигурност и приключение. Връзка, която ви дава много новости и приключения, може да не ви осигури стабилността, за която копнеете. Времето, непрекъснатостта и познаването с някого ви дават други неща в живота, но не е задължително да ви дадат вида на интензивни похотливи преживявания, които може да имате, когато за първи път срещнете някого и сте любопитни да проникнете в мистерията им.
Естер Перел
Успехът за мен са само две неща: щастие и стабилност.
Кейлани
Илюзията за стабилност е създадена чрез съвместно усилие да се игнорира хаосът, в който всичко е приключило.
Ким Робинсън
Разнообразието не изключва политическата стабилност.
Клаус Шваб
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща