Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Актив" - страница 2
Целта е да се осигури възможно най-доброто управление на активите на моето семейство и фондации, които също могат да бъдат привлекателни за други инвеститори със сходни цели, и да се въведе структура, която да продължи след живота ми.
Джордж Сорос
Когато лихвените проценти са ниски, имаме условия за развитие на балоните на активите и те се развиват в момента. Крайният активен балон е златото.
Джордж Сорос
Действията, насочени към подпомагане на отстраняването на задължения и възстановяване на баланса - като признаване на загуби, отписване на активи и рекапитализиране на банките - носят дългосрочни ползи, но краткосрочни разходи.
Майкъл Спенс
Вече не ни е скучно - всъщност сме вкаменени да останем насаме със себе си, отегчавайки се. И все пак скуката е основата за творчество - актив, бавно изчезващ от нашия свят.
Мартин Линдстрьом
Разглеждам благодарността като актив, а липсата й - голям междуличностен недостатък.
Маршал Голдсмит
Вашият гардероб трябва да допълва вашия набор от умения, никога да не отклонява - или отвлича - от вашите активи.
Нина Гарсия
Както винаги, работете с вашата фигура; драпирането, плисетата и пропорциите могат да направят чудеса, когато става въпрос за скриване на недостатъци и подобряване на активите.
Нина Гарсия
Един от проблемите на кибернетичното пространство е, че той се поддава на превантивни действия. Вашите активи в кибервойната са уязвимостите на вашите опоненти, следователно, за да определите количествено вашите активи, трябва да можете да установите колко уязвими са вашите опоненти и това включва превантивно проучване на мрежите на вашите опоненти. Така че в този смисъл се поддава на някои доста гадни неща.
Миша Глени
И човешкият инстинкт е древен и надежден, напълно мистериозен и вероятно способен на голям гений. Вярвам, че изтънчените, плавни инстинкти са най-ценният актив на човек. Собствените ми инстинкти многократно са ме насочвали срещу зърното на логиката и вероятността. Когато съм се доверявал и следвал техните указания, те никога не са сгрешили. Не знам как и защо. Но знам, че всеки значим опит - положителен или отрицателен - ги изостря и ги прави по-точни.
Огастин Бъроуз
Вашата визия за това къде или кой искате да бъдете е най-големият актив, който имате.
Пол Арден
Разглеждайте всяка грешка, която допускате, като актив.
Пол Майер
Ако икономическата катастрофа наистина настъпи, ще бъде ли това време, което събира християните, за да споделят всеки ресурс, който имаме, или ще ни раздели да се крием в собствените си мазета или планински убежища, пазейки под прицела на оръжие нашите частни магазини от другите? Ако вярно използваме активите си за неговото царство сега, вместо да ги трупаме, не можем ли да се доверим на нашия верен Бог да ни осигури тогава?
Ранди Алкорн
Човек трябва да има голямо разнообразие от активи в портфолиото си. А петролът, между другото, е особено важен актив в портфолиото на някой, защото ни е нужен и икономиката процъфтява върху него.
Робърт Шилър
Купувам неща, които са добри имоти, които ще имам завинаги. Просто нямам никакво намерение да продавам нищо. Вярвам, че придобивате добри активи и ги пазите и управлявате.
Тилман Фертита
Не е утопично да вярваме, че можем да създадем глобален регистър на финансовите активи, така че да знаем кой е собственик на какво в различните страни.
Тома Пикети
Човек, който притежава значителни количества активи, е по-вероятно да достигне върха на йерархията на доходите.
Тома Пикети
Писателите и интелектуалците имат дълг към човечеството. Трябва да настояваме, че човешкото развитие остава основният актив в цялостното развитие; по този начин той трябва да бъде защитен.
Уоле Шоинка
Най-силният актив на човек е едновременно неговата най-силна уязвимост.
Хари Левинсън
Хуморът е основният ни актив.
Бел Кауфман
Законът на Магнитски се оказа мощен инструмент. Макар че замразяването на активи и забраните за пътуване срещу корумпирани служители може да звучат случайно, те разтърсиха пуптинската клептокрация до основи.
Бил Браудър
Най-ценният актив на лидера не е неговото време, а неговата енергия и способност да енергизира другите.
Бил Хайбълс
За всяка нефтена компания запасите са главната ценност. Всичко останало което е на зeмята са второстепенни активи.
Вагит Алекперов
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща