Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Принц"
Когато фондовата борса се срина, Франклин Рузвелт се появи по телевизията и не говори само за принцовете на алчността. Той каза: "Вижте, ето какво се случи."
Джо Байдън
ой се подписа като принц на това, господар на това, барон на другото и претендиращ за херцогството на нещо друго.
Мъри Лейнстър
Не казвайте на шахматист, че мечтаете за принца на белия кон. Той дълго ще мисли за кой кон му говорите: "b1" или "g1".
Ашот Наданян
Много митове и приказки разказват за принц, който е бил превърнат в животно или чудовище чрез магьосничество, спасен от жена. Това е символично представяне на развитието на анимуса към съзнанието. Често героинята може да не задава въпроси на своя мистериозен любовник или й е позволено да се срещне с него само в тъмнината. Тя трябва да го спаси чрез своята сляпа вяра и любов, но това никога не работи. Тя винаги нарушава обещанието си и успява да намери отново любимия си само след дълго търсене.
Мари-Луиз фон Франц
Кралят може да направи свой поданик кавалер, маркиз, херцог, принц, но да го направи честен човек е извън неговата власт.
Робърт Бърнс
Мисля за себе си като за млад принц от дълга кралска линия.
Уесли Снайпс
Аз вече не търся принцът, защото самата аз не съм принцеса.
Лара Фабиан
Принц Чарлз определено е моят герой; той използва позицията си, за да прави само добро на този свят.
Вивиан Уестууд
Аз бих целунала жаба, ако знаех със сигурност, че тя ще се превърне във вълшебен принц. И даже бих я облизала. Обожавам ги.
Камерън Диас
След много десетилетия на филми на Дисни, ние сме били обусловени да очакваме принцесите да се влюбят бързо в своите очарователни принцове и да "заживеят щастливо до края на дните си".
Мохамед Ел-Ериан
Готов съм да приема съвети за свободното време от принц Филип. Той е световен експерт по свободното време. Той го практикува през по-голямата част от живота си в зряла възраст.
Нийл Кинък
Аз съм ужасен принц. Трябва да поставя моето кралство на първо място и всичко останало на второ, но твоето на първо място. Искам те до мен всяка секунда, но знам, че ще се разпадна, ако те загубя.
Шанън Хейл
Изглежда няма значение какво мислим... Принцът ще се качи тук и ще ни погледне, сякаш сме бъчви в търговска каруца. И ако аз съм солено свинско и той не се интересува от солено свинско, тогава не мога да направя нищо.
Шанън Хейл
В Белгия магистратът има достойнството на принц, но от Бакхус е вярно, че пивоварът е крал.
Емил Верхарен
Принцът не трябва да има друга цел или мисъл, нито да избира друго за изучаване, освен войната, нейните правила и дисциплина, защото това е единственото изкуство, което принадлежи на управляващия, и е с такава сила, че не само запазва тези, които са родени принцове, а и позволява на хора на частни позиции да се издигнат до този ранг.
Николо Макиавели
Това, което е нелепо за хората, докторе - каза принцът, - всъщност е пълната им неспособност да бъдат нелепи.
Томас Бернхард
Ти не можеш да бъдеш принца през цялото време. Нужно е да умееш да съчетаваш в себе си бяло и черно, иначе жената ще те прати по дяволите.
Венсан Касел
Президентът - това не е принц и не е римски папа. Той не е длъжен да търси път към човешките души.
Джордж Уокър Буш
Любовта изравнява всички различия - тази пословица е стара, колкото са стари планините. Любовта покорява гордото сърце и учи надменния дух на снизхождение, но тя издига и облагородява. Тя не превръща принца в селянин, но прави селянина принц.
Майн Рид
Принцът се предрешава и на просяк, за да укрие диамантите си.
Радой Ралин
Няма да бъда просто звезда, аз ще се превърна в легенда. Дори и да нямам пукнато пени, ще ходя като персийски принц и никой няма да може да ме спре.
Фреди Меркюри
- Значи си много пиян. - Това не е истина. Да, имаше много вино, но аз съм от кралска кръв, нали знаеш. Аз съм есенният принц. Което означава, че просто съм малко пиян.
Маргарет Роджърсън
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща