Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Влак"
Нито един умен, нито един смел човек няма да легне на пътя на влака на бъдещето и да чака то да мине през него.
Дуайт Айзенхауер
Нищо не уморява, така както чакането на влака, особено когато лежиш на релсите.
Дон Аминадо
Светлината в края на тунела е само светлината на наближаващ влак.
Робърт Лоуъл
Има светлина в края на тунела... надявам се да не е от идващия влак!
Марая Кери
Ако влак не спира на вашата гара, значи това не е вашият влак.
Мариам Уилямсън
Изкуството на живота се състои не в това, да се качиш на подходящият влак, колкото в това, да слезеш на нужната гара.
Андре Зигфрид
Потърсих влакове; Намерих пътници.
Пол Теру
Какво е това съдба? Когато на един коловоз един срещу друг се движат два влака. Носят се летейки с огромна скорост през нощта, не подозирайки, че е възможно катастрофа. И все пак те не се сблъскват. Защо? Очевидно не е съдба!
Юрий Никулин
Целта на тероризма е да причинява терор, понякога за да продължи политическа цел, понякога заради очевидна ненавист. Хората, които терористите убиват не са техните цели; те са съпътстващи щети. И взривяването на самолети, влакове, магазини или автобуси не е целта; това са само тактически средства. Истинските цели на тероризма сме ние останалите: милиардите, които не сме убити, но сме тероризирани заради убийствата. Истинската цел на тероризма не не самият акт, а реакцията от акта. И ние правим точно това, което терористите искат.
Брус Шнайър
Във влака четат, защото е скучно, в трамвая - понеже е интересно.
Иля Илф
Светлината която виждаш в края на тунела е светлината на насрещно движещ се влак.
Дейвид Лий Рот
Понякога романът е като влак: първата глава е удобна седалка в атрактивен вагон и разказът се ускорява. Но има и други видове влакове и други видове романи. Те се втурват в тъмното; пътниците в рамката на осветените прозорци се усмихват и се наслаждават.
Джейн Смайли
В някои ситуации обаче, когато сте задълбочени в проблема си, се чувствате у дома си навсякъде, само когато мислите за проблема си. Някои от най-добрите ми работи бяха направени в хотели, във влака и няма правило. По-важно, когато мислите, е какво се случва вътре, отколкото навън. Най-добрите мисли могат да бъдат почти навсякъде.
Седрик Вилани
Шоу е като влак. Само си говори и си седи на мястото. Но Шекспир е като морско плуване – може да отплува накъдето си иска.
Вивиан Лий
Животът ни е постоянно пътуване, от раждането до смъртта. Редуват се различни гледки, хората се сменят, нуждите се преобразуват, но влакът продължава напред. Животът е влак, а не гара!
Паулу Коелю
Когато съм във влака и видя празен перон, ми доставя известно удоволствие, което не мога да опиша. Това е свързано с потенциала.
Патрик Марбър
Според градската легенда Зона 51 е свързана с подземни тунели и влакове с други тайни съоръжения в цялата страна.
Ани Джейкъбсън
През по-голямата част от живота си съм бил слушател. Поне в началото мисля, че причината, която слушах толкова интензивно, беше да имам възможност да чуя влака, преди да се движи над мен.
Стив Разник Тем
Никога не съм пускал влака си от коловоза и никога не съм губил пътник.
Хариет Тъбман
Всеки път, когато вземете влак, влезте в колата си, влезте в търговския център, отидете на летището - всеки път може да се случи нещо. Така работи тероризмът.
Аян Хирси Али
Нощите са наистина дълги, когато е студено и чакаш влака.
Жан-Мари Гюстав Льо Клезио
Полярният експрес" започна с идеята за влак, стоящ сам в гората. Запитах се: "Ами ако момче се качи на този влак? Къде отива той?
Крис ван Алсбърг
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща