Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Невинност" - страница 3
Със своята невинност и доброта, с безграничната си способност да прощават и с чистата сила на вярата и надеждата си децата изкупват родителите си, извеждайки най-доброто от себе си.
Кас Сънстейн
Не невинността го е направила толкова сигурен. Това е арогантността на неговата вина.
Катрин Стоун
Когато падне сняг, Бялата дама се разхожда покрай реки и потоци, призовавайки малки деца, които в своята невинност не могат да разпознаят лъжите, скрити в ръцете й. Тя се храни с тях, изсмуква душите им, докато от тях не останат само празни люспи.
Кевин Сендс
Това не е писмото, което дълго търсихте. Това не е за книгата. Това не е самопризнанието, което ще докаже престъпленията, които ми възложихте. Нито е призив за моята невинност. Невинен съм за това, в което бях обвинен, но не за всичко.
Лара Прескот
Когато преминавате толкова бързо от невинност в свят на страх, болка и загуба, сякаш плътта на сърцето и ума ви се отрязва, парче по парче, като резени от шунка. И накрая, не остава нищо друго освен кост.
Лейма Гбоуи
Доказателството е съдбата на онези, които се съмняват в невинността си.
Леонид Кудрявцев
Невинността завършва с избавяне от илюзията, че се харесвате.
Майкъл Бут
Най-грозната черта на днешните хора не е това, че сме грешници. Защото Христос затова дойде - за да потърси и да спаси погиналото. Църквата е лечебница за грешници. Най-ужасното и неправославно нещо е усещането ни за невинност - никой не е виновен за нищо, включително и за греховете си. Малцина са тези, които искат да поемат отговорност за тях. Копнея да срещам грешници. Хора, които знаят, че са виновни. И могат да поемат отговорност за това. Каещите се грешници са красиви.
Владимир Дойчев
От вярата се ражда въздържание, простота, от простотата невинност, от невинността скромност, от скромността знание, от знанието любов.
Ерм
Предишна
1
2
3
(Текуща)
Следваща