Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Костюм"
Купувам скъпи костюми. Просто изглеждат евтини на мен.
Уорън Бъфет
Костюм, шапка, добра работа и самотно пиянство през почивните дни - това е, което украсява един мъж.
Франк Синатра
Хората си купуват бански костюми с по-голямо внимание отколкото си търсят съпруг или съпруга. А правилата са същите. Огледай за нещо, с което ще се чувстваш удобно, докато го носиш. И остави място за увеличаване.
Ерма Бомбек
Силата на момичетата е за да се обичате и да имате увереност и сила отвътре, така че дори да не носите секси костюми, да се чувствате секси.
Никол Шерцингер
Аз съм Мики Маус. Никой не знае кой носи костюма.
Киану Рийвс
Светът не стои на едно място, и космическите технологии помагат да доведем спортните рекорди на нови, свръх нива. Моят костюм е преминал изпитания в десетки лаборатории. В неговия състав влиза елемент, който мога да приема идеално положение във водата. Но плува и подобрява рекорда все още човек.
Майкъл Фелпс
Няма никаква мистерия. Не е нищо по-сложно от това да научиш сценария и да си сложиш костюм.
Морган Фрийман
Политикът си е политик, независимо дали носи костюм или смешна шапка.
Реза Аслан
Мъжете винаги изглеждат умни в добре втален, ушит костюм. Обратно, те могат да бъдат невероятно красиви в дънки, съчетани с кашмирен пуловер или очукано кожено яке, или дори само с памучна тениска.
Тамара Мелън
Мога да обиколя целия свят само с три тоалета: син блейзър и сив фланелен панталон, сив фланелен костюм и черна вратовръзка.
Пиер Карден
Когато напускаме пиесата, казвайки колко зрелищни са декорите или костюмите или колко интересни са идеите, това означава, че сме прекарали зле.
Дейвид Мамет
Не приемайте, че съм тъп, защото нося костюм и вратовръзка.
Дейвид Мамет
Момчета имат късмет: Можем да носим костюм отново и отново, само с различни ризи и вратовръзки.
Райън Рейнолдс
Последни думи: Пригответе ми костюма на Лебеда...
Анна Павлова
Разбира се, гимнастическият час беше там, където най-силните и добре изглеждащи деца бяха капитани и последно избраха нас. По-важното беше, че фигурите на предполагаемата власт им позволяват да го правят. Забравете работата, която родителите ни са формирали нашите умове и ценности. Всичко се разпадна веднага щом облякохме тези кестеняви полиестерни костюми.
Айлет Уолдман
Интересувам се от мода още от дете. Тогава живеех в Лондон, където се отнасяше повече за костюма и личното изявление за това кой си, отколкото за модата.
Заха Хадид
Това е моят костюм. Аз съм убиец маниак. Те изглеждат точно като всички останали.
Кристина Ричи
Интересни сте момчета. Не сте забелязали, че вашите конгресмени, сенатори изглеждат толкова добре, хубаво, имат костюми, ризи. Изглежда, че са умни хора. Поставят ни наравно със Северна Корея и Иран, а в същото време настояват президента да ни убеди да решим заедно с вас проблемите на Северна Корея и иранската ядрена програма.
Владимир Путин
Много жалко, че хората са забравили простата истина: в твоя последен костюм няма джобове.
Виго Мортенсен
Ако хората бяха истински смели, те биха слагали костюми всеки ден, а не само на Хелоуин.
Дъглас Копланд
Можете да бъдете сериозни без костюм.
Лари Пейдж
Никога не се доверявайте на проповедник с повече от два костюма.
Лени Брус
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща