Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Знаменитост"
Знаменитостта е човек, който поставя за цел през целият си живот, да добие известност, а след това ходи с тъмни очила, че да не го познаят.
Фред Алън
Афтографът на една знаменитост често означава, че нейното име струва повече от нейните заслуги.
Даниел Бурстин
Знаменитостта е личност, която е известна заради своята известност.
Даниел Бурстин
Да си знаменитост е маска, която ти изяжда лицето.
Джон Ъпдайк
Аз не съм знаменитост. Аз не наричам себе си знаменитост. Аз съм актриса.
София Буш
Щастлива съм, че не съм интересна за списанията, пишещи за знаменитости. Тях ги интересуват млади актьори, чиито живот изобилства от събития: качили килограми, свалили килограми, забелязан на курорт с някоя, забелязана на басейн с някого. Всеки ден те носят сензации. А за мен пишат скучно: винаги съм във форма и съм омъжена за един и същ човек от вече много години.
Сигорни Уийвър
По-добре за мен е да служа на благотворителна организация като актьор или глас, отколкото на обядът да бъда просто знаменитост.
Бен Кингсли
Гледането на знаменитости и спекулации е почти като спорт.
Марк Антъни
Изключително ми е скучно от интервюта за знаменитости. Повечето знаменитости са лишени от интерес.
Роджър Ебърт
За мен знаменитост е тази, чието име може да се намери навсякъде, но не и в телефонния указател.
Брижит Бардо
Не мисля, че трябва да се позволява на хората да започнат да работят в млада възраст и да не отделят време просто да живеят като себе си в реалния свят, особено сега в тази нова епоха на нови медии и манията за знаменитост. Мисля, че това е истинско престъпление.
Габи Хофман
Знаменитостта е опияняваща.
Крис Прат
Репутацията на лекаря я създават знаменитости, умрели под негово наблюдение.
Джордж Бърнард Шоу
Мисля, че да се омъжиш за някой, който не е знаменитост, просто отнема много натиск.
Мат Деймън
На мен ми харесва да съм знаменитост, когато това ми помага. В останалото време се старая да бъда просто човек от тълпата.
Катрин Деньов
Да бъдеш знаменитост е все едно, че си красива жена.
Кевин Костнър
Никога не мисля за себе си като знаменитост - или дори актьор всъщност. Мисля за себе си като писател и режисьор.
Рики Джървейс
Презрението на знаменитостите е ценно нещо.
Роб Шефийлд
Всъщност аз не искам да съм знаменитост.
Хидео Коджима
Знаменитости, които говорят много и правят малко, бързо изчезват без следа. Действието - ето какво е достойно за величие.
Хосе Марти
Един от недостатъците на известността е, че хората ви обръщат много повече внимание, отколкото би трябвало. Американските знаменитости са постоянно под наблюдение и всяка тяхна дума подлежи на проверка. Така че, внимавайте какво желаете, ако желаете слава. Никое човешко същество не трябва да бъде златна рибка.
Бил О'Райли
По принцип съм наистина лош интервюиращ. Обичам да се срещам със знаменитости, но след това ми омръзва малко. След като ги срещнете, вие разбирате "наистина, какъв обикновен човек".
Греъм Нортън
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща