Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Къс"
Аз използвам късове и частици от други личности, за да сформирам своята собствена.
Кърт Кобейн
Всеки ден, в който вие не сте попълнили своето образование с малки, но нови за вас късове знания... считайте за безплоден и безвъзвратно загубен за себе си.
Константин Станиславски
Тя искаше напълно да обръсне главата си: не искам дълга коса, не искам къса коса, изобщо не искам коса и не искам да съм момиче или момче, Искам да бъда жълто-оранжево листо, което някое малко дете взема и залепва в своя лексикон.
Шърман Алекси
Всяка мисъл е като лек удар по къс желязо под което ние разбираме нашето тяло, и така това желязо постепенно се превръща в това, което желаем да бъдем.
Свами Вивекананда
Не съм с наднормено тегло. Само с девет инча съм твърде къса.
Шели Уинтърс
Романтиката в анимацията е мъртва. Тя беше варварски похитена от Холмарк и Дисни, а след хомогенизирана и сега се продава нарязана на неголеми късове.
Мат Грьонинг
Моите критерии за женска красота са прости. Това е като при покупка на конете: на мен не ми харесва тънка шия и къси крака.
Мики Рурк
Винаги съм се интересувал много от късия разказ. В сравнение с често изтощителния свят на романа, кратката история предлага по-бърза награда и има нещо привлекателно в нейната по-голяма спонтанност...
Рейналдо Аренас
Единственият начин за актьора да остави за себе си някакъв къс от личният си живот е да мълчи. Проблема е в това, че по договор съм длъжен от време на време да говоря с някого.
Робърт Патинсън
Дните са дълги, но годините са къси.
Гретхен Рубин
Мнозина считат, че половинчатите усилия могат да донесат успех. Късият скок се прави по-лесно от дългия, обаче никой няма да форсира широка река на два етапа.
Карл фон Клаузевиц
На нас ни липсва само необходимото: голям къс от небето. Старайте се винаги да съхранявате къс от небето над вашият живот.
Марсел Пруст
Както на скулптора е необходим къс мрамор, така и на душата са необходими знания.
Томас Едисън
Късите дрямки са добри. Като се имат предвид съвременните изисквания на работното място, това не е възможно за много хора - но ако имате възможност, опитайте да дремете десет до двадесет минути следобед, за предпочитане да лежите в затъмнена стая.
Андрю Уейл
Ако храната вече не беше задължена да извършва междуконтинентални пътувания, а оставаше част от система, в която може да се консумира на къси разстояния, щяхме да спестим много енергия и емисии на въглероден диоксид. И само си помислете какво бихме спестили в екологично отношение без транспортиране на дълги разстояния, охлаждане и опаковане – което така или иначе се озовава на сметището – и съхранение, което краде време, пространство и огромни части от природата и красотата.
Карло Петрини
Моливът е по-силен от меча, ако мечът е твърде къс, а моливът - добре подострен.
Тери Пратчет
Говорят, че на лъжата краката са къси. Идиоти! Тя има крила!
Амос Оз
В живота има моменти, в които розата е по-важна от къса хляб.
Райнер Мария Рилке
Жената е животно с дълга коса и къса мисъл.
Артур Шопенхауер
Къса пола - дълги възможности."
Любомир Стойков
Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска. Някога значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата и жилава плът.
Слава Севрюкова
Момичетата, които наистина добре владеят правописа, не носят прекалено къси поли.
Янина Ипохорска
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща