Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Убиец" - страница 2
Чудя се какви са шансовете смъртта на човек в компанията на сериен убиец да настъпи случайно.
Оинкан Брейтуей
Вие искате на всяка цена да отмъстите на някои риби. Но акулата не е зло. Тя не е убиец. Тя е в плен на своите собствени инстинкти.
Питър Бенчли
Историческият Свети Георги, архиепископ на Александрия и последовател на Арий, не притежава никакви характеристики на героичния убиец на змея от легендата.
Пол Карус
Може ли един наемен убиец да бъде нормален човек? Разбира се, нормалните хора са способни да извършват жестоки и дори садистични действия, но не редовно, не по поръчка.
Ранулф Файнс
Да, убиецът е по-силен от нас. Той се скрива зад нашите слабости, недостатъци, зад нашата лъжа и пороци.
Робер Тома
Божа работа. Така че защо не се чувстваше възвишен? Защо се чувстваше като убиец?
Рут Уеър
Ана излиза от бараката с Фуга. Лицето му е чисто. Косата му с цвят на черен суров петрол е разделена на път отстрани и умело пригладена назад от силното му архитектурно лице. Тюркоазеният костюм от светлини хвърля искри с всяко малко движение. Човекът, който изглеждаше като убиец, сега изглежда като матадор.
Рута Сепетис
Човечеството днес не е безопасно в присъствието на човечеството. Старият канибализъм отстъпи място на анонимни действия, при които убиецът и убитият не се познават и в които всъщност самият факт на масовата смърт прави масовите убийства по-малко осъдителни от смъртта на един индивид . Накратко, ние сме се развили във всяко отношение, с изключение на способността ни да се защитаваме от човешкия интелект. Нашите знания са обширни, но не обхващат действията на мира.
Норман Казънс
Аз съм това, което всички винаги мислеха. Убиец.
Софи Джордан
В най-стария съществуващ човешки череп има дупка от копие. Проституцията е много по-стара професия от земеделието. Първият син в Библията също е убиец. В продължение на хиляди години човешките постижения са били възможни само чрез война – включително цивилизация, изкуство, религия и дори мир. Знаете ли какво означава това? За човешката раса? Това означава, че от самото начало човешките същества са планирали да се убиват един друг, за да живеят.
Ун Су Ким
Можеш да бъдеш много приятен човек и едновременно убиец.
Хорас Маккой
Можеш да простиш на убиец, но не можеш да простиш на предател.
Ши Найан
...убиването на враг е нещо морално справедливо и означава двойна изгода: убитият става мъртвец, а убиецът става свободен човек.
Юрий Винничук
Какво престъпление съм извършил? Аз ли съм крадец или убиец, за да трябва да се унижавам така? В тази моя страна престъпление ли е да отидеш да посетиш болната си майка?
Банди
Идеалният убиец няма приятели. Само цели.
Брент Уийкс
Неразбирането е по-лошо от хилядите ками. Убиец с нож ще пререже гърлото на човек, а глупакът ще унищожи цял град.
Глен Кук
Убийството не завършва живота на никого, освен на убития, а понякога и на убиеца.
Дашиъл Хамет
Проблемът е, че дори да хванете убиеца, не можете да съживите жертвата.
Дейвид Елис
Арогантността е убиец и носенето на амбиция върху нечий ръкав може да има същия ефект. Има фина граница между арогантността и самоувереността.
Джак Уелч
Празните заплахи не ви правят убиец.
Джей Кристоф
Герой или злодей, войн или убиец, победител или престъпник - разликата между тях е само в това, кой бряг на реката ти наричаш дом.
Джо Абъркромби
Не можеше да спре да мисли, че диша същия въздух като убиеца.
Ева Гарсия Саенс де Уртури
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща