Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Убиец"
Когато започне или преди началото си всяка война, не бива представена като война, а като самозащита срещу убиец маниак.
Джордж Оруел
Сега целият свят ме нарича убиец, но всичко, което съм правил, е да се опитам да покажа истината на децата.
Тупак Шакур
Никой няма дързостта да възкликне: "Не искам да правя нищо!" - ние сме по-снизходителни към убиец, отколкото към ум, освободен от действия.
Емил Чоран
При вида на убиеца мъртвите кървят.
Робърт Бъртън
С изключение на случаите, които очевидно включват маниак убиец, полицията обича да вярва, че убийствата са извършени от хора, които познаваме и обичаме, и през повечето време са прави - смразяваща мисъл, когато седнете да вечеряте с петчленно семейство. Всички тези потенциални убийци си подават чиниите.
Сю Графтън
Алкохола превръща човека в убиец и крадец.
Чарлз Кейлъб Колтън
Във всяко поколение има избраник. Тя сама ще се изправи срещу вампирите демоните и силите на тъмнината. Тя е убиецът.
Джос Уедън
... но имаше нещо, което моят убиец не разбра: не разбираше колко бащата може да обича детето си.
Алис Сиболд
Троен убиец е този, който убива мисъл.
Ромен Ролан
Тази жена / убиец беше свидетелство за моята теория, че колкото по-луд си, толкова повече калории изгаряш. Затова психопатите винаги са толкова мършави.
Челси Хендлър
Сега сме в ситуация, в която теглото и екстремното тегло и сърдечните заболявания са най-големият убиец в тази страна днес.
Джейми Оливър
Това е моят костюм. Аз съм убиец маниак. Те изглеждат точно като всички останали.
Кристина Ричи
...Този, който нанася удара, не винаги е истинският убиец.
Маргарет Атууд
Колко шанса би имал да направиш мюзикъл за сериен убиец? В момента, в който Тим Бъртън ме приближи бях съгласен.
Джони Деп
Никога не бих се самоубил. Вярвам в човека - винаги ще се намери услужлив убиец.
Станислав Йежи Лец
Насилието в семейството е мълчалив убиец. Единственият начин да го спрете е открито да го заявите открито и да дадете вашият глас да бъде чут.
Пинк
Човек в минута на смъртна опасност винаги прибягва до това, което умее най-добре: убиеца към убийството, крадеца към кражбата, лъжеца към лъжата.
Уилям Фокнър
Ако сте убили един в мирен живот, вие сте престъпник, убиец; ако сте убили тридесет, вие сте воин, а ако има милиони, вие сте завоевател. Името ви ще бъде изписано с помпоз върху скрижалите на историята. Благодарните потомци ще ви съставят оди, ще издигнат паметници.
Вячеслав Миронов
В началото на живота преследвачите се научиха да мразят, но за разлика от обикновените престъпници, те също се научиха на самоограничаване. Те държаха омразата си под контрол. Малко от опасните, тези с мислене на убиец, са имали проблеми с полицията.
Майкъл Прескот
Този, който за едни се явява убиец, за други е герой.
Марк Чаран Нютън
Ловецът по природа е кръвожаден. И напразно той прикрива своята жестокост с повърхностен блясък на добри маниери: след като той убие, той има инстинкт на убиец.
Мишел Зевако
Стресът може да бъде убиец и е твърде разпространен на днешните работни места. Може да не умрете поради стрес, но стресът лесно може да убие вашите енергийни нива, мотивация, взаимоотношения, здраве и мислене.
Найджъл Къмбърланд
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща