Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Одобрение" - страница 2
Инвеститорите не обичат да бъдат в свят, в който всичко се задържа и чакат одобрение от много малък брой хора.
Абхиджит Банерджи
Повярвайте ми, познавам много журналисти и техните мнения по повечето теми са погрешни. Ако всички мейнстрийм медии са настроени срещу Тръмп, това е най-доброто одобрение, на което той може да се надява!
Майло Янопулос
Грешката, която нашите политици толкова често правят с тези лидери в индустрията, е да си мислят, че те се интересуват от или уважават властта на правителството. Всичко, което искат, е да продължат да крадат. Ако можете да им предложите правителствения печат за одобрение за това, те ще го приемат. Но ако не можете, добре, те ще вземат и това.
Мат Таиби
Единственият инструмент, който има относителна политическа автономия, е паричната политика. Централните банки не трябва да ходят в Конгреса, за да получат одобрение за повишаване на лихвения процент.
Мохамед Ел-Ериан
Ако търсите одобрение от другите на този свят, няма да познаете щастието.
Муджи
Духовният водач ще избере скрития път на жертвено служене и одобрение на Господ пред пищната самореклама на света.
Осуалд Сандърс
Бях като малко момче, което показва играчките си, отчаяно да спечеля одобрение.
П. Д. Джеймс
Когато усетите мярката, че сте способни да обичате и да се наслаждавате на хората в живота си, без да се налага да получавате конкретна реакция от тях, вие изпитвате блаженство. Можете да се преместите в живота и не е нужно да имате талон за паркиране подпечатан от човешко одобрение, за да го направите.
Пола Райнхарт
Ако сте уверени, че вашето действие ще срещне всеобщо одобрение, някой определено няма да го хареса.
Андрей Паршев
Ако лидер влезе в длъжност на привидно честни избори и толерира несъгласие, той или тя отговаря на изискванията ни за одобрение.
Стивън Кинзър
Авторитетното одобрение е от съществено значение, тъй като за вярващия стойността на истината, която ви се казва, е нейната претенция за обективност.
Фелипе Фернандес-Арместо
Ако свободата на словото трябва да бъде преодоляна от по-грубите форми на ограничение, еднаквостта на мненията ще бъде осигурена от морален тероризъм, за който респектът на обществото ще даде своето пълно одобрение.
Чарлс Пърс
Не съм поискал разрешение. Просто ми трябваше одобрение. Това е съвсем различно.
Шанън Кърк
Това, което намерих за очарователно за себе си, беше, че никога не съм получавала толкова много одобрение и похвали, топлина и поздравления, както когато имах мъж на ръката си, за когото хората си мислеха, че ще се омъжа. Беше невероятно. Искам да кажа, че никой не ме поздрави толкова силно, когато имах трите си деца.
Шонда Раймс
Той погледна към тълпата за одобрение, видя майка си и баща си. Той махна и те му махнаха в отговор. Усмивки и индиански зъби. И двамата бяха пияни. Всичко познато и добре дошло. Всичко красиво.
Шърман Алекси
Автентичният живот не изисква одобрение от никого за вашите творчески решения.
Алън Коен
Опитът да се променим, за да се харесаме на другите - така че да можем да се чувстваме временно цели, защото сме спечелили одобрението им - е все едно да нарежем цвете на парчета, така че да се побере във ваза.
Гай Финли
Светът се състои предимно от любовни мърлячи, които се нуждаят от чуждо одобрение. Повечето хора не живеят собствения си живот много добре.
Албърт Елис
Не казвайте на другите какво сте постигнали по отношение на контрола на пристрастяването към храната. Най-добре е да запазите това в тайна: това ще ви помогне бързо да спрете в зависимост от мнението и одобрението на другите. Научете се да се гордеете със себе си и вашите постижения и наблюдавайте как това се отразява на самочувствието ви.
Джилиан Райли
Виждам тази награда като много мощно одобрение на мирния процес... защото подчертава огромна международна добра воля към него.
Джон Хюм
Децата не обичат толкова силно, колкото силно искат да бъдат обичани. За всяко дете одобрението на възрастния означава любов, а неодобрението омраза.
Александър Нейл
Предпочитам да изляза от политиката с чувството, че съм постъпил правилно, отколкото да остана вътре с одобрението на всички хора, знаейки в сърцето си, че съм постъпил така, както не трябва.
Едмънд Морис
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща